SNS: Kad Pavlović nije u vlasti

Povodom konferencije za novinare Đorđa Pavlovića, šefa odborničke grupe SPS    Saopštenje za javnost izdala je Srpska napredna stranka u Valjevu. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Kada o epskoj nesposobnosti valjevske vlasti govore oni koji su obavljali ključne funkcije u gradu na Kolubari do pre godinu i po dana, a nemalo više decenija u kontinuitetu i koji su za sobom ostavili potpuni mrak, smešno je ili pak tužno i komentarisati.

Podsećanja radi SPS je u Valjevu imao svoje predstavnike i to od predsednika Skupštine, direktora svih ključnih preduzeća između ostalih i Vodovoda, bivše Direkcije za izgradnju, Agrorazvoja, skoro svih kako republičkih tako i lokalnih inspekcija, kao i načelnika Gradske uprave i ostalih odeljenja u kako kažu „Sivoj zgradi”.

To građani Valjeva znaju, pa se nameće ozbiljno pitanje, otkuda smelost za ovom vrstom konferencija za novinare?

Šef odborničke grupe SPS Đorđe Pavlović očigledno smatra da naši sugrađani imaju totalnu amneziju. Upravo, nemalo tri decenije, ova interesna grupacija na čelu sa Đorđem Pavlovićem, tadašnjim sekretarom Skupštine grada (do pre nešto manje od dve godine), a nekadašnjim i nezakonito postavljenim direktorom Vodovoda, dozvolila je da se u Valjevu nagomilavaju infrastrukturni problemi, da ih svesno ili nesvesno godinama ne rešavaju i da za svoje i nedelovanje svojih partijskih drugova na ključnim pozicijama konstantno optužuju sadašnje gradsko rukovodstvo.

Moramo ponoviti, Valjevci nemaju kolektivnu amneziju.

Nakon konstantnih pokušaja da budu deo gradske garniture, brojnih nuđenja i pregovora Đorđe Pavlović, šef odboričke grupe SPS osmislio je novu strategiju delovanja, a to je konstantno medijsko eksponiranje.

Pozivamo Đorđa Pavlovića da što češće održava ovakve vrste konferencija za novinare jer na taj način promoviše sopstvene višedecenijske propuste i nečinjenja SPS za Grad Valjevo.

Zadatak Gradskog rukovodstva na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem, koje sledi politiku Srpske napredne stranke na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem jeste da Valjevo učini boljim mestom za život svih Valjevaca, u svakom segmentu života. Valjevo je dobilo istorijsku šansu i ona ni po koju cenu neće biti propuštena, na radost svih naših sugrađana.

Jelena N. Lekić, poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo”

20 comments on “SNS: Kad Pavlović nije u vlasti

 1. Igor

  Ako su, po Pavloviću, gradske vlasti epski nesposobne, šta to govori o neuspesima socijalista da grad podignu na stabilne noge onomad kada su u dužem periodu držali većinu bitnih dizgina vlasti u gradu? Kojim bi se epitetom to moglo opisati? Možda kao epohalna, gigantomahijska nesposobnost? Ili, nekako drugačije? Samo pitam.

  Reply
 2. Teofilo

  Bravo Jelena. Ti si divna zena, hrabra i jaka i stabilna i pametna pre svega i ja ti se divim.

  Reply
 3. Pera

  „Jelena N. Lekić, poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo” ?????????????????

  Neme Gradskog odbora odavno, već samo Povereništvo od nekoliko članova !!!

  Reply
  1. Molim lepo

   Pero ne razumete se. Ako ne znate kako stranacka infrastruktura funkcionise, raspitajte se ili se uclanite u neku, jer tako pisu samo oni koji o strankama ama bas pojma nemaju.

   Reply
 4. Micika

  Jelena je najdivnije bice na ovoj planeti. Imas moju punu podrsku Jelena i ne obaziri se na izjave socijalista oni nikad nisu ni valjali.

  Reply
 5. Miki

  Pavlovic je obican smarac. Ide po medijima da privuce jos malo paznje dok ga ne isteraju iz partije, jer je naneo vise stete, nego koristi.

  Reply
 6. Premudri Milojko

  Sps u Valjevu je propao kao testiscici kroz naprskao donji ves, sto bi rekao nas narod.

  Reply
 7. Milutin

  Djoka je uspeo da izgubi trku i za prvog Djoku sps-ovaca u Valjevu, a kamoli sta drugo. Nevazan je i nemojte se njim baviti

  Reply
 8. Emilija

  Jelena je garant mira i stabilnosti i moje poverenje od svih politickih cinioca u Valjevu jedino ima ona.

  Reply
  1. K2

   E muko moja ,cujes li samu sebe..o cemu pises ti,koji mir i koja stabilnost,pa necemo u rat sendvicaru,stidi se.

   Reply
 9. Bobili

  Sns je pobedio uprkos svemu sto su mu poturali i svim glupostima. To se pise i pamti, a ne ovi likovi kao Pavlovic sto su se vec pokazali kao nesposobni.

  Reply
 10. Blagodarim

  Opa batooo! „Nezakonito postavljenim dorektorom“??? Pa krajnje je vreme da stranka stane iza toga i to neko javno izjavi i saopsti u ime stranke!!! Hvala vam dragi moji naprednjaci. Dirnuo me taj cin. Istrajte u tome da politicki razmontirate ovog priucenog politicarcica.

  Reply
 11. Ha ha

  Pavlovic cita i ne veruje??? 🤗 Djoke na aparatima??? 😄 A sta je decko mislio, da moze da se sali sa starijima, neka malo nauci se i neka odgovara za to sve u Vodovodu, pa onda cemo videti, jel se pokajao? 😀

  Reply
 12. Perica

  Da nije Jelene na politickoj sceni u Valjevu ja bih se odselio iz Srbije. Ziveo bih verovatno radije na pustom ostrvu, ali takve licnosti vracaju veru u ljude i u bolje sutra.

  Reply
 13. Vidoje

  Grad ste pretvorili u pusto ostrvo sa singidunum diplomama i djonovima od obraza.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.