Nije sve politika-Radovi kasnili zbog kašnjenja isporuke cevi

Tragom informacije da radovi u Ulici Ljube Kovačevića kasne , u valjevskom Vodovodu saznajemo da je razlog kašnjenje cevi u samoj nabavci.

JKP Vodovod u Ulici Ljube Kovačevića izvodi radove na kompletnoj rekonstrukciji vodovodne mreže. Zastoj u radovima bio je tema konferencije za novinare šefa odborničke grupe SPS-a Djordja Pavlovića.

„U pomenutoj ulici radimo kompletnu rekonstrukciju mreže, a nakon toga će uslediti asfaltiranje. Mi smo nabavku za potreban materijal za izvodjenje radova izvršili blagovremeno, ali na žalost isporuka cevi i drugog materijala je kasnila. Mi zaista nismo mogli predvideti da će uslediti kašnjenje. Čim su cevi stigle mi smo ponovo radove započeli. Uopšte sve nabavke u poslednje vreme kasne jer je na tržištu došlo do poremećaja cena i to se odrazilo i na isporuke. To je jednostavno nešto na šta mi ne možemo da utičemo“, kaže direktor Vodovoda Ivan Filipović koji dodaje da se radi o cevima fi 160 .

Vrednost radova koje Vodovod izvodi u pomenutoj ulici  je 7,5 miliona dinara, a po završetku njihovih radova ulica će biti asfaltirana iz programa rehabilitacije ulica za šta je grad ove godine opredelio 70 miliona dinara.

“Sve je poskupelo u nabavci I u proteklom periodu cene su se menjale I po nekoliko puta , dobavljači su čekali krajnju I za njih povoljniju cenu I to je izazvalo poremećaj na tržištu u celoj Srbiji . Sada kada su cevi konačno stigle nema razloga da radovi ne budu nastavljeni. To zaista nema nikakve veze sa politikom , mi sigurno nismo uzrokovali kašnjenje jer se to odražava I na naš program rada I kompletnu dinamiku poslova , ali postoje stvari na koje se ne može uticati”, zaključio je Filipović.

Postojeća vodovodna mreža u Uliic Ljube Kovačevića stara je više od 30 godina , a pored zamene cevi planiran je i 51 novi priključak na mrežu.

12 comments on “Nije sve politika-Radovi kasnili zbog kašnjenja isporuke cevi

 1. Miki

  Recite vi nama za sve Pavloviceve lose stvari koje je cinio dok je bio direktor Vodovoda??? Pustite vi tehnikalije, jasno je nama da on sve zloupotrebljava za prikupljanje paznje javnosti kalo u gradu tako i u svojoj partiji, jer ga niko ne ferma.

  Reply
  1. Mikica

   Miki aktiviro si se,produžili ti na PP poslove.Bolje ako neznaš od dosade šta ćeš idi pokosi travu oko Bolnice.

   Reply
 2. M. G.

  Nebitan lik. Sta se njime bavite? Covek zeljan paznje i vise pravi stete svojoj partiji izlascima u javnost, nego da cuti. Osecam da ce on zakopati sps u Valjevu, sto i nije tako lose.

  Reply
 3. Obligatno

  Sto ne kazete i vi sta da je Pavlovic nezakonito bio direktor kod vas i da su mu vecina odluka katastrofalne i da je oteran iz Vodovoda od svoje partije?

  Reply
 4. Naprdno

  Znaci poceli ste rekonstrukciju bez materijala? Pa hit. To samo vi naprdni mozete. Nemojte se blamirati.

  Reply
 5. Bobili

  Odgovoran poslodavac će pripremiti projekat kako treba i ući u njega spreman. Može da se desi kašnjenje u isporuci, ali toliko kašnjenje je još jedan dokaz neodgovornosti prema novcu građana. Kod privatnika to ne bi bilo tako, i privatnik bi plaćao penale narućiocu radova. Privatizovati ovu firmu i skinuti je sa državnih jasli.

  Reply
 6. Zverinjak

  Kako je sve poskupelo a evro ostao isti,znači uspeli smo devalviramo evro,valjda ekonomski tigar

  Reply
 7. Pera

  Botovi iz SNS obično napadaju onog koji je pametan a nije iz njihove stranke !!!

  Najgore što im politički totalno rasturi stranku 🙂

  Eto šta znači državni fakultet a ne neki tamo iz nedođije !!!

  Reply
 8. Dule

  S dolaskom cevi i radovi se nastavljaju. Čekanja jeste bilo i nije baš najsrećnije prošlo to čekanje, ali hajde da se fokusiramo na dobre stvari, a to je da se jedna ulica, koja decenijama nije rekonstruisana, konačno rekonstruiše uz prateću infrastrukturu.

  Reply
  1. Улице су пусте

   Нама прођоше животи у чекању бољег сутра и у томе да се власт смести, устолични, снађе, научи, упссс погреши и настави даље без икакве одговорности. Кофери су спаковани. Ово ће увек бити земља трећег света.

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.