Pavlović: Ulica Ljube Kovačevića dokaz neozbiljnosti i neznanja

Gradska vlast i dalje tumara bez cilja ka kom bi krenuli , a dokaz za to jesu započeti radovi u Ulici Ljube Kovačevića koji nisu ni mrdnuli, tvrdi Djordje Pavlović šef odbornike grupe SPS-a. Pavlović je pozvao gradjane da se jave SPS-u ukoliko imaju sličnih problema jer kako je rečekao, gradska vlast reaguje tek kada ih SPS opomene.

Djordje Pavlović šef odborničke grupe SPS-a kaže da je rekonstrukcija Ulice Ljube Kovačevića započeta uoči ponovljenih izbora na biračkom mestu na kom glasaju meštani pomenute ulice.

„Pompezno je njavljena rekonstrukcija ulice u dužini od 340 metara , 51 priključak, zamena vodovodnih cevi i od tada do danas bilo je 17 radnih dana računajući i subote ništa nije uradjeno. Da je gradonačelnik pogurao ili pomogao na bilo koji način direkora Vodovoda radeći dnevno dva priključka ili 2o metara ulice do danas bi ova ulica bia završena. To pokazuje jednu krajnju neozbiljnost i neodgovornost. Mesec dana držati ljude u ovoj ulici da prolaze ovako započetim radovima , da ne mogu proći ni koristiti je krajnja je neodgovornost i široko poznata nesposobnost“, rekao je Pavlović.

On je pozvao gradonačelnika da obavesti direktora Vodovoda da su izbori završeni 3. aprila i da one ljude koje u angažovali na prikupljanju sigrnih glasova vrate na posao i omoguće im da nastave sa radom.

„Nekom čudnom matematikom i logikom nakon što smo mi juče najavili konferenciju za novinare danas su radovi volšebno počeli. Očigledno da ova vlast reaguje samo kada mi uputimo kritiku i nešto konstatujemo zato bih pozvao sve gradjane koji imaju sličnih problema da nam se jave“, rekao je Pavlović konstatujući da je SPS dao izvesno vreme SNS-u kako bi se oporavio od gubitka 5000 glasova na izborima. „Iako to nije manir opozicije mi smo smatrali da je korektno da im ostavimo malo vremena da se saberu i tek sada nastavimo sa redovnim konferencijama“, rekao je Pavlović.

20 comments on “Pavlović: Ulica Ljube Kovačevića dokaz neozbiljnosti i neznanja

 1. Miki

  A evo strucnjaka. Ne dao Bog da se jave gradjani da kazu kako su radjene ulice dok su ih radili socijlaisti i koliko ih je uradjeno bez resenih imovinsko pravnih odnosa i da svaki vlasnik tuzi grad, ko zna koliko bismo morali da platimo.

  Reply
  1. Cakana

   Pa ja bar znam deset takvih ulica. I cula sam da neko ide okolo i huska te ljude da tuze grad i to isti oni koji su i radili bespravno.

   Reply
 2. Pitam samo

  Zasto izbegavas da pomenes Pavlovicu da ste izgubili u odnosu na 2020 godinu oko pola glasova?

  Reply
  1. Srki

   Istine radi ne volim ni ove niti ostale redovan sam hejter svih ali je tacno da su socijalisti imali oko 11000 glasova 2020 a sad su imali oko 6000 i to svakako nije za pohvalu i da ima iole stida i srama ne bi drugog zezao bavio bi se svojim dvoristem.

   Reply
   1. statisticar

    sad su imali 6000 na parlamentarnim izborima, a 2020 11000 na lokalnim, u tome je razlika

    Reply
 3. Radnik

  O Vodovodu prica onaj koji je nezakonito postavljen na mesto direktora Vodovoda, svojevremeno i onaj za vreme kog je Vodovod upropascivan.

  Reply
   1. Tucko

    Tucko ide u Dragodol cesto. Ides li ti u Donju Grabovicu Pavlovicu? Jesi video mozda rezultate izbora u Dragodolu i u Donjoj Grabovici. Oduvan si u svom selu hahaha. 🤣🤣🤣

    Reply
 4. Ha ha

  Mi cekamo na halu koju ste zapoceli u Valjevu preko 30 godina, zar nije to malo neprofesionalnk od vas, kamaradi socijalisti?

  Reply
  1. Srma vas bilo

   Pa jel nije tacno da se ceka i po 30 godina da drugi zavrse ono sto ste vi sto puta zapocinjalu na nas racun? Pa i za prugu je neko uzimao pare, a pruge nema.

   Reply
 5. Drug Crni

  Upropastio si nam partiju Pavlovicu. Drugovi Ivica Dacic i Djordje Milicevic treba da te sklone oterao si nam drugove i drugarice i zbog toga treba da snosis disciplinske mere.

  Reply
 6. Djilasovac

  Lazna opozicija. Pavlovicu bruko provalili su vas gradjani i zato ste i osvojili manje glasova od opozicije u Valjevu.

  Reply
 7. Istina

  Pavloviću,
  Mlađi ste čovek i umesto da ste ušli u politiku da se borite za izgradnju sistema u državi, da nam rade institucije, da najsposobniji ljudi budu na čelu svih ključnih organizacija…, vi ste ušli u politiku kao i većina do sada u poslednjih 30 godina, a zarad samo ličnih interesa.
  Bruka. Pa do juče ste ih hvalili na sav glas. Nemate principa, dostojanstva, pa ni obraza…Pripadate jednoj političkoj opciji koja je Srbiju osakatila za još najmanje 50 godina.
  Srbija 30 godina baulja, ogrezla je u najtežim oblicima kriminala i korupcije, društvo sa navećom socijalnom razlikom u Evropi. Država u kojoj preko pola stanovništva nema kanalizaciju, država u kojoj su gradske deponije veće od najviših gradskih višespratnica…
  Nemojte pričati glupe priče kad i sami znate da se samo borite za vlast, privilegije…, dok Valjevo smrdi, dok se Valjevo guši od zagađewa, dok nam pijete krv na slamčicu preko 30 godina…

  Reply
 8. Dule

  Široko je, izgleda, jedino poznata želja ovog čoveka za medijskim eksponiranjem i inteigitanjem javnosti. Ako se na to svodi sva njegova politika, onda je to poprilično nedorastao opozicioni angažman nekoga ko je tvrdio da će biti konstruktivan politički igrač u gradu.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.