Uredjenje platoa pored Centra za kulturu

Sam centar grada uskoro bi trebalo da dobije jedan drugačiji izgled. Pored rekonstruisane Ulice Vuka Karadžića trenutno se uredjuje i plato pored Centra za kulturu.

Rekonstrukcijom Ulice Vuka Kradžića uradjen je i plato na kome se nalazi spomenik Seči knezova. Umesto asfalta sada su tamo behaton ploče.

„Uredili smo i taj deo , a sada radimo na uredjenju platoa pored Centra za kulturu.Predvidjeno je da tu imamo potpuno nov mobilijar, videli ste da su postavljene nove kamene ploče i taj prostor sa uredjenjem samog zelenila vrlo brzo biće reprezentativan deo u našem gradu.  Uredjujemo i zelenilo oko samog spomenika i očekujemo da tu imamo jednu zaista lepu celinu“, kaže gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Gojković kaže da je uredjenje ovog dela grada samo deo aktivnosti i radova  koji se planiraju u samom gradu, a koji će doprineti da naš grad izgleda lepše.

„Postoji još delova grada o kojima razmišljamo, a realno moramo odnekud početi. Valjevo ima Trg Živojina Mišića, Desanke Maksimović koji su već prepoznatljivi, ali imamo i delove grada gde možemo život gradjanima učiniti još prijatnijim, a koji su do sada bili zanemareni. Konkretno kada je ovaj deo koji sada radimo u pitanju , pored novog mobilijara pripremamo još nešto, ali neka to ostane iznenadjenje za naše Valjevce“, kaže Gojković.

2 comments on “Uredjenje platoa pored Centra za kulturu

  1. микица

    Како комунална полиција дозвољава паркирање поред апотеке, преко пута гимназије. Стубићи су постављени али неки црвени ауто преко нових бехатон плоча тпролази и ту се паркира. Срамота

    Reply
  2. Naprdni trener

    Dzabe ti je Laki, pukao si, jos malo pa istorija. Ni u svojoj MZ nemas podrsku.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.