Srebrne devojke Karate kluba 014 Valjevo na Zlatnom pojasu

Drugog dana meseca aprila održan je 51 međunarodni turnir Zlatni pojas u Čačku. Na ovom prestižnom turniru koji se boduje po svim pravilima Karate Federacije i koji je jedan od selektivnih turnira za reprezentaciju.

Nastupilo je preko 120 klubova iz Srbije i petnest klubova iz inostranstva sa oko 1000 takmičara. o veličini i značaju turnira govori i to što je u subotu 02.04.2022 godine održan samo deo za poletarce, pionire i nade, dok je nastavak turnira planiran za naredni vikend.

Jedini karate klub iz Valjeva , Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa pet takmičara koji su dobili pozivnicu od reprezentativnih selektora. U kategoriji pionirke 2011  godište nastupila je Sara Nešić, koja je posle kvalitetnog nastupa ipak ostala bez odličja. U kategoriji ženske nade 2009 godište nastupile su četiri takmičarke, Ana Živanović klasa C, Anđela Mitrović klasa D, Tamara Dražić i Ivana Matić u apsolutnoj. Sve takmičarke su dale svoj trenutni maksimum. U kategoriji kata timova ženske nade Apsolutna klasa nastupile su Ana Živanović, Ivana Matić i Tamara Dražić, koje su u veoma teškoj konkurenciji pored 12 kata timova uspele da uđu u finale i osvoje drugo mesto u ukupnom plasmanu. Uzimajući u obzir da je ovaj jako zahtevan turnir došao samo pet dana nakon veoma iscrpnog ciklusa kvalifikacija i nastupa na državnom prvenstvu, uprava kluba i trenerski tim veoma su zadovoljni postignutim rezultatom.

Uspesi naših takmičara, motivišu nas da, nastavimo predani rad i da postižemo kvalitetne rezultate u budućem periodu. Uprava kluba i trenerski tim Vladan Živanović, Predrag Branković, Marina Goloskoković, Milenko Lukić, Milan Lepojević i Jovana Marković, pozivaju roditelje i zainteresovanu decu, da dođu u veliku salu Partizan utorkom i četvrtkom od 20 časova da treniraju sa najboljima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.