Opozicioni kandidati za poslanike glasali na izborima

Tokom današnjeg dana kandidati za poslanike iz redova opozicije ispunili su svoju gradjansku dužnost.

Kandidat za poslanika koalicije Ujedinjeni za Pobedu Srbije Branko Ivković danas je glasao na biračkom mestu u zgradi Gradske uprave.

“Sve što BiH rekao danas bilo bi suvišno, ja sam danas na usluzi našim kontrolorima na biračkim mestima koji brane volju naroda. Oni su naši heroji koji danas zaslužuju mesto u medijima jer je naša sudbina u njihovim rukama”, rekao je Ivković nakon glasanja.

Na istom biračkom mestu glasao je i kandidat za poslanika koalicije MORAMO , Ivan Manić .

“Imamo razloga za veliki optimizam. Politika koju Lokalni front Valjevo godinama zastupa, a koja je na ovim izborima našla punu potporu u programu koalicije Moramo, očigledno je privukla veliku pažnju. Informacije kojima raspolažemo ukazuju da bi današnji izbori, uz očigledno veliku izlaznost birača, mogli da budu prekretnica u novijem političkom životu Valjeva i Srbije. Dugujemo veliku zahvalnost svim članovima, simpatizerima i biračima na otvorenoj podršci. Imalo čemu da se radujemo zajedno”, rekao je Manić.

Kandidatkinja za poslanika koalicije Dveri – POKS Lela Milinković glasala je danas u Poljoprivrednoj školi na biračkom mestu br 22.

“Pozivam gradjane koji još nisu glasali da izadju na izbore . Verujem da gradjani Valjeva ovaj dan vide kao šansu za neophodne promene”, rekla je Milinković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.