Od subote kiša

      Нема коментара на Od subote kiša

Danas sunčano i toplo posle hladnog jutra. Jutarnja temperatura od -1 do 5, najviša dnevna od 20 stepeni do 23 stepena.

 

Četvrtak : Ujutru slab prizemni mraz, a ponegde se očekuje slab mraz na 2m visine. Tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 5, a najviša od 20 do 23 stepena.

Petak: Pretežno sunčano i toplo, uveče naoblačenje na severu, tokom noći je ponegde moguća kiša. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 10, a najviša od 22 do 26 stepeni.

Subota: Promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren severni i severozapadni, u Vojvodini i na istoku Srbije povremeno jak. Najniža temperatura od 5 do 12, a najviša od 16 do 21 stepen.

Nedelja: Promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom, a na planinama sa snegom uz umeren, a ponegde i jak severni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od 4 do 9, a najviša od 11 do 15 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 18.04.2022. do 22.04.2022.)
Promenljivo i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, a na visokim planinama povremeno sa snegom. Od četvrtka suvo uz manji porast temperature.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.