DSS: Borba do sledećih lokalnih izbora

Saopštenje za javnost GrO DSS-a Valjevo:

“Kao ozbiljni , mudri i odgovorni ljudi koji poštuju svakog sugrađanina, sačekali smo kraj izbora i objavljivanje konačnih izbornih rezultata u Valjevu.
Koalicija Nada i stožer koalicije DSS su na parlamentarnim izborima u Valjevu zauzeli 4. mesto .
Hvala građanima Valjeva na najboljiem rezultatu koalicije NADA u Srbiji .
Svesni odgovornosti najavljujemo posvećenu borbu do sledećih lokalnih izbora .
Gradskoj vlasti poručujemo da Valjevo ima svoj glavni grad koji se ne zove UB, da ima obrazovane , sposobne i vredne ljude za svaku funkciju u gradskoj upravi počev od glavnog gradskog urbaniste do načelnika uprave.
Pobediti sa najslabijem rezultatom u Srbiji najviše govori o Pirovim pobednicima iz vladajuće stranke
Znamo da gradske oce parališe sopstveni strah i da zavisnost od vlasti svakim danom jača , ali građani Valjeva imaju poslednju reč .

DSS Valjevo”

6 comments on “DSS: Borba do sledećih lokalnih izbora

 1. Stidite se

  Kakav je osecaj izigrati svoje glasacko tel i pozvati ih da u Beogradu na ponovljenim izborima glasa narod za Borisa Tadica i jel vas bar malo sramota te odluke lazne patriote? Pozivate se na Milosa i Lazara, srbujete uz cetnicke pesme, a opet lizete skute onima sa kojima ste, dok ste vladali zajedno, isporucivali generale u Hag. Boli li vas malo to? Ili je politika iznad svega sto osecate i za sta se borite? Opet ste navukli narod da poveruje da ste drugaciji, a vi gori, nego sto ste bili dok vam je ideoloski tata bio na vlasti. Moram da priznam da su mi se svi zgadili odavno, ali luzeri najveci ovih izbora ste vi, jer vase ponasanje pre ponovljenih izbora je u najmanju ruku sramno. Da imate imalo obraza odrekli biste se centrale vase i svih onih koji su vama i biracima pljunuli u lice.

  Reply
  1. Srki

   Pretvarali su se od pocetka. Milos Jovanovic je strana prica i nije on dzaba dosao sa zapada ovde da se bavi politikom vec da navuce patriote i da nas nasamari opet kao i sto puta njegovi pre njega.

   Reply
 2. Kolega

  Mene bi bar malo bilo blam za ono podvikivanje da se podrzi Tadic. Sad da izadjete na izbore u Valjevu i to jos danas ja ne znam ko bi vas posle onakvih stvari opet podrzao i zali Boze bacenih glasova.

  Reply
 3. Saša

  Ko je u DSS u u Valjevu? Da li će ovakva saopštenja ikada imati potpisnika, jo je predsednik odbora i biografije članova tog nazovi gradskog odbora.
  Ta NADA nema ni predstavnika koji održava konferencije, a o kontaktima sa predstavnicima DSSa i drugih političkih stranaka ni traga. Sve je to nešto neozbiljno. Potrebno je na lokalnim izborima da ima neko koga persinifikuje sve ono što treba u javnom životu.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.