JKP Toplana I Vodovod dobijaju direktore u punom mandatu

Na sednici Gradskog veća potvrdjena su rešenja komisije o imenovanju direktora Toplane I Vodovoda. Usvoji programi ustanova za 2022. godinu.

Pred odbornicima Skupštine grada na narednoj sednici naći će se predlozi za imenovanje direktora u dva javna preduzeća u Valjevu. Gradsko veće utvrdilo je predlog rešenja  o imenovanju direktora JKP „Toplana“ i JKP „Vodovod“. Na mestu direktora „Toplane“, imenovan je Janko Gagić, diplomirani matematičar iz Valjeva, na period od 4 godine, dok je na mesto direktora „Vodovoda“, imenovan Ivan Filipović, diplomirani ekonomista iz Valjeva, takođe na period od 4 godine. Gagić i Filipović u pun mandat ulaze nakon statusa vršilaca dužnosti direktora u pomenutim preduzećima.

Gradsko veće na istoj sednici dalo je saglasnost na programe rada Ustanove za fizičku kulturu „Valis“, Centra za socijalni rad „Kolubara“, Centra za kulturu, Narodnog muzeja, Matične biblioteke „Ljubomir Nenadović“, Moderne galerije, Internacionalnog umetničkog studija „Radovan Trnavac Mića“, Centra za negovanje tradicionalne kulture „Abrašević“, Zavoda za zaštitu spomenika i Međuopštinskog istorijskog arhiva i to za 2022. godinu, kao i godišnji plan rada za 2021/2022. godinu PU „Milica Nožica“ Valjevo.

1 comment on “JKP Toplana I Vodovod dobijaju direktore u punom mandatu

  1. Dragan

    Bravo za izbor direktora. Posteni ljudi i pre svega iskusni. Gagic je uspesno vodio vise preduzeca a i njegov sin je postao uspesan poljoprivrednik i trgovac. I mali ivan je isto dobar izbor jer ko ce znati bolje da bude direktor nego sin bivseg direktora.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.