IZBORI2022/SPS-JS:Tražimo ostavke Lazara Gojkovića i Branka Vukovića

IZBORI 2022

Saopštenje za javnost odborničke grupe SPS-JS:

„Jedva da je prošlo i 24 sata od konferencije za novinare Odborničke grupe SPS-JS na kojoj smo skrenuli pažnju na kašnjenje u izvođenju radova u ulici Vuka Karadžića i potpunu nesposobnost gradske vlasti da najobičniju rekonstrukciju jedne centralne ulice izvedu u roku i iole prihvatljivom kvalitetu, a lokalni vlastodršci su nas oštro demantovali.

Da, poštovani građani Valjeva, oni mogu da budu još nesposobniji!

Da, oni sa nama danas “teraju inat“ i pokazuju da itekako mogu i umeju još gore!

Naši lokalni nosioci vlasti uspeli su danas da popravljaju tek skoro završenu deonicu ulice. Uspeli su da bez prethodne najave zatvore centralnu gradsku raskrsnicu i time naprave totalni kolaps u gradu.

Najbolja simbolika opšteg haosa vlasti i njihove nesposobnosti je nadrealna scena u Karađorđevoj ulici kada se autobus kreće unazad i i pokušava da se okrene ulazeći u ulicu Vlade Danilovića u zabranjenom smeru.

Građani Valjeva! To je slika i prilika gradske vlasti-dezorjentacija, dezorganizacija i improvizacija!

Zbog današnjeg raspada sistema tražimo ostavke i smene najodgovornijih-Gradonačelnika Lazara Gojkovića i načelnika Odeljenja za infrastrukturu Branka Vukovića.

A 3. aprila na izborima zna se! Politička kazna za najodgovornije u vidu klupe za rezervne igrače!

Šef odborničke grupe SPS-JS Djordje Pavlović“

25 comments on “IZBORI2022/SPS-JS:Tražimo ostavke Lazara Gojkovića i Branka Vukovića

 1. Miki

  Kada cete da podnesete ostavke za sve ono sto ste devedesetih, ali i posle uradili narodu?

  Reply
  1. Mile Sampion

   Mislis da socijalisti imaju srama? Da imaju ne bi opet nakon 30 godina poceli kampanju sa obecanjima hale, kao da su juce poceli da se bave politikom. Lepo nas je njihov sef ovde podsetio na skupu koji su imali u Valjevu kad je Dacic dolazio na sve za sta su lagali narod svih ovih decenija!

   Reply
 2. Hvala lepo

  Moze neko da objasni Pavlovicu da ovo nisu lokalni izbori i da prestane da se lozi?

  Reply
 3. Nema Pavlovic stida

  Pavlovic da zna nesto i da ima postovanja prema nekim pravilima, zakonima, prema moralu u krajnjoj liniji ne bi se vise bavio politikom nakon sto je pokazano da je nezakonito postavljen na mesto direktora Vodovoda!

  Reply
  1. Duda

   Sta se desilo sa tim? Zasto ne odgovara na ta pitanja i zasto se krije od toga, ako nije kriv?

   Reply
 4. Ha ha

  Do sad se potpisivala odbornicka grupa, sad samo njen sef. Da li to znaci da ga njegovi odbornici ne podrzavaju? Do sad mu je od 16 pobeglo samo pet odbornika, cekamo rasplet.

  Reply
 5. Ica smekerica

  Vukovic je najodgovornije bice koje ja znam. Svako jutro ustaje u pola sedam i ako leze kasno, zbog obaveza i bori se i radi kao crnac, nije Vukovic izvodjac radova, a ni gradonacelnik. Prema izvodjacima radova grad mora biti surov onako kako se izvode radovi, ali u krajnjoj liniji ova ulica ce izgledati fantasticno, to se vec sad naslucuje.

  Reply
 6. Cekaj samo

  Ti ces da nesto spocitavas Lazaru? Lazar je za tebe institucija i fin decko, nije upropastio Vodovod kao ti i za sta ces odgovarati, polako samo! Neces se izvuci od zakona, nisi im interesantan da te stite.

  Reply
 7. Baka Zora

  Lazo duso ne boj se i ne osvrci se na ove nesrecnike kojima je zao, jer ne mogu da krkaju vise na racun Vodovoda i da idu po inostranstvu sa saradnicama dok Valjevo muci razne muke sa vodom u njihovo vreme. Ljubi te baka Zora i samo izdrzi, ti pravis rezultate, a ne ovakvi nesrecnici kao Pavlovic.

  Reply
 8. Sneki

  Ne dirajte Vukovica! On nam jedini nasipa ovde i kod mene niko nije nasipao od kad mi je pokojni covek moj Milutin umro, on je nasipao dok je mogao. Posle njega mi niko nije nasipao rupe do Vukovica i hvala mu na tome.

  Reply
 9. Crveni mundiri

  Ovi socijalisti su kao oni iz pesme „deset ljutih gusara“, svaki put neki otpadne ili pobegne, sto iz partije, sto iz Valjeva za Beograd. Na kraju ce ostati jedan ljuti gusar Pavlovic. 😄

  Reply
 10. Major

  Da nije Pavlovica ne bih imao kome da se smejem kad ustanem ujutru. Ovaj lik je katastrifa za sve cega se dohvati i iskreno se nadam da ce tako i odbornickoj grupi sa njim biti, a vec je odvojio trecinu odbornika od sebe, lepo je poceo.

  Reply
 11. Crveni Dragan

  Nedirajte Pavlovica. On je ok i galantan mnogi smo na racun vodovoda jeli i pili dok je on bio direktor a ovaj novi nece da cascava po kafanama ovi napredni nedaju nista a dok je Pavlovic bio direktor pola nas socijalista se i podgojilo.

  Reply
 12. Dzeki bas laje

  Lazare samo napred i ne obracaj paznju. Sto kaze nas narod „psi laju karavani prolaze“.

  Reply
 13. Analiticar

  Kako ovi socijalisti pate da daju izjave protiv srba na neke vazne datume u nasoj istoriji. Zamolio bih redakciju da obrati paznju i pogleda datume na koje su se socijalisti oglasavali od kada je Lazar gradonacelink i videcete da oni uzivaju da sipaju mrznju protiv sugradjana, srba generalno na te datume, kao i danas na datum kada nas je poceo bombardovati nato dok su oni vladali i odveli nas u sukobe sa svima.

  Reply
  1. Istina

   To sam i ja primetio. Uzivaju da skrnave sve datume, valjda ima nesto u njima sto ih tera da mrze svoj narod.

   Reply
 14. Sram te bilo Pavlovicu

  Kumunjare vole samo pare svi ste vi kumunisti pravljeni na kalup isti.
  Pati sto nema jos drzavnih para.

  Reply
 15. Dvostruki arsini

  U onu Panticevu dok ste je vi radili, gospodo socijalisti, ulazili ste sa masinama vise u nju, nego Tetak u Stamenu, a covek je uporan. Rusili je sto put i pocinjali, cas voda, cas kanalizacija, cas popravljanje neceg drugog, ja se secam da ste je 3-4 puta radili dok nije zavrsena i to nikako.

  Reply
 16. Drug Mrki

  Pavlovic nam rasturi partiju. Nemamo ljude da rade teren niko nece da nam dodje na sastanke i ne znam zasto su nas Ivica Dacic i Djordje Milicevic prepustili njemu i dzaba sam se uzdao u Milanovica dok on izobecava asfalt po selima i vodu ovaj u partiji jade pravi i na nista nas napravi.

  Reply
 17. Амфилофије

  Ђоле Павловићу,
  Ти си светлост образа, чојства и јунаштва овог нашег српског ојађеног народа!
  Свака ти част!
  Имаш подршку многих који не смеју да проговоре!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.