IZBORI2022/NADA:Stop lažnim diplomama

IZBORI 2022

Srpska koalicija NADA Valjevo poručila je da najškolovaniji treba da zauzmu funkcije, a ne oni sa lažnim diplomama:“Srbija mora da bude zemlja gde će institucije raditi svoj posao, gde će oni najbolji, najškolovaniji, najvredniji biti na mestima koje zaslužuju.“

 Svedoci smo da danas imate sve suprotno. Ako imate lažnu diplomu, imate već dobre šanse da postanete ako ne ministar, pomoćnik ministra sigurno. Svako ko pretenduje na neku funkciju, mora prvo da dokaže da mu diploma nije kupljena“.

Kako je saopšteno iz koalicije NADA, koju čini Pokret za obnovu kraljevine Srbije (POКS) koji predvodi Vojislav Mihailović, Demokratska stranka Srbije (DSS) i 25 udruženja građana,  „to će desetkovani našu političku scenu, ali je jedini način da se stane na put ovoj prevari zarad sticanja privilegija u društvu“.

1 comment on “IZBORI2022/NADA:Stop lažnim diplomama

  1. Cao zdravo

    Iz rubrike „Nebitne vesti“ izdvajamo saopstenje ekipe koja je uspela u Valjevu da skupi osam potpisa za vreme skupljanja potpisa politickih organizacija, drugi dan, a prvi 15, sto znaci ukupno za dva dana 23. Svaka cast i bravo!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.