IZBORI2022/MORAMO:„Moramo da se trgnemo na Trgu“

IZBORI 2022

Lokalni front Valjevo će u saradnji sa ostalim partnerima koalicije MORAMO organizovati danas više dešavanja pod nazivom „Moramo da se trgnemo na Trgu“.

Ivan Manić kandidat za poslanika koalicije Moramo za 16h najavio je na Gradskom trgu štand i razgovor sa koalicionim partenrima medju kojima će biti Nebojša Zelenović, nosilac parlamentarne liste MORAMO, prvi na listi MORAMO Aleksandar Jovanović Ćuta i Biljana Đorđević, kao i kandidatkinja MORAMO za predsednicu Srbije prof. dr Biljana Stojković. Formalni domaćini ovog skupa biće kandidati LF VA na listi MORAMO za parlamentarne izbore: Ivan Manić, Ljubomir Radović, Draginja Ristić i Jasminka Nedeljković.

„Od 17 časova, u velikoj sali Skupštine grada biće održana tribina MORAMO na kojoj će uz naše drage goste reč imati i naši kandidati na parlamentarnoj listi. U 18 časova, na Gradskom trgu će biti organizovan koncert na kojem će nastupiti valjevski disk džokej Brus Halter, valjevski bend Zgubidani i gudački kvartet Infiniti, čime ćemo izraziti zahvalnost Valjevkama i Valjevcima koji su nas u velikom broju svojim potpisima podrške podržali u prethodnom periodu“, rekao je Manić na konferenciji za novinare.

Ljubomir Radović kaže da samo  zajedno možemo da ovu zemlju napravimo po meri čoveka. „Krajnje je vreme da se svi zajedno otvoreno suprotstavimo mafijaško-političkim organizacijama koje su uz pomoć prinude, ucene, zastrašivanja, korupcije, medijskog spinovanja i terora koji dolazi i od medija sa nacionalnom frekvencijom i od kupljenih i potkupljenih lokalnih medija našu državu oteli, poništili sve institucije pretvarajući nas u obespravljene, zastrašene, siromašne robove. Stvari mogu i moraju da se promene. Izbori su pred nama. Ako smo mi smogli snage da kao ostvareni ljudi izađemo na crtu ovom užasnom, autokratskom režimu najmanje što od vas očekujemo je da 3. aprila, u društvu svojih najmilijih, izađete na izbore, iskoristite svoje zagarantovano pravo i slobodno glasate birajući broj 2 na listi za predsedničke izbore i broj 9 na listi za parlementarne izbore“, rekao je Radović.

On dodaje i da je glas za MORAMO i glas za prof. dr Biljanu Stojković je glas ZA! „Glas za MORAMO je glas za Valjevca Ivana Manića, 23. na listi, koji će se hrabro boriti za naše interese i koji će zajedničke probleme Valjevki i Valjevaca rešavati u Republičkom parlamentu.MORAMO zajedno i MORAMO drugačije!“ poručio je Radović.

5 comments on “IZBORI2022/MORAMO:„Moramo da se trgnemo na Trgu“

 1. Gospodjetina

  Nema od mene glasa sa Cutu, Zelenog i ostale. Momci bas ste me razocarali sto se sa takvima druzite.

  Reply
 2. Jaki

  Ne razumem da neko, poput Radovica i uvek nasmejanog Trifunovica podrzava kandidatkinju za predsednicu kakva je njihova koja ucestvuje u raznim ritualima protiv Crkve i slicno.

  Reply
 3. Uros

  Zelenovic dolazi u Valjevo da objasni kako je to kada vas u svom gradu obore gradjani sa vlasti? 😄 Nema boljeg od njega na tu temu. 😄

  Reply
 4. Dule

  Sve mogu da razumem, i pravljenje koalicija i ekološki aktivizam, ali ne mogu da poverujem u to da neko zaozbiljno može da stane iza nepristojnog rečnika jednog Ćute i Zelenovića koji ne može da se pomiri sa tim da su mu u gradu u kojem je nekad uživao podršku rekli „doviđenja“.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.