IZBORI2022/SPS-JS: Godišnjica jedne rupe ili paradigma nesposobnosti

IZBORI 2022

Šef odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Djordje Pavlović ukazao je na , kako kaže, još jedan ozbiljan nemar i nesposobnost gradsk vlasti. Pavlović je svoju tvrdnju ilustrovao rupom u Ulici Dr Pantića za koju navodi da ovih dana obeležava svoju godišnjicu.

Pavlović kaže da mnogi dogadjaji u gradu poslednjih dana imaju svoje obeležavanje i godišnjice pa je po mišljenju odborničke grupe SPS-JS „red da se obeleži i godišnjica rupe“.

„Mi danas na žalost, smo u prilici da javnosi prikažemo godišnjicu jedne rupe. Možda zvuči čudno i neobično , ali u našem gradu došli smo do toga da i rupe imaju svoje godišnjice . Rupa u Panttićevoj ulici otvorila se prošle godine u ovo vreme i evo stoji uporno na istom mestu. Gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem upregla je sve svoje snage, resurse, znanja i sposobnosti medjutim rupa je uporna , neda se i što je više napadaju ona se sve više i dublje ukopava. Dakle, rupa istrajava, gradska vlast istrajava u napadima na nju . Videćemo ko će u celoj priči duže izdržati. Ne bi valjalo da izdrži rupa jer je očita smetnja saobraćaju , ali ne bi valjalo da izdrži ni ova gradska vlast koja je nesposobna da se izbori sa jednom rupom“, kaže Pavlović.

On dodaje da ako vlast nije sposobna da sanira jednu rupu pravo je pitanje za šta sve još nije sposobna . „Ova rupa je paradigma ove vlasti , nebezbedno i opasno , a povrh svega radi se o nestručnosti , nesposobnosti, neznanju, bahatosti“, rekao je Pavlović.

5 comments on “IZBORI2022/SPS-JS: Godišnjica jedne rupe ili paradigma nesposobnosti

  1. Dule

    Intrigant s iskustvom ponovo se javlja. Nažalost, to je izgleda sve što ume da radi. Da intrigira.

    Reply
  2. Hajduk

    Pa zakrpi rupu a nemoj samo pričati kao da si pao sa kruške a decenijama ste u vlasti i šta onda hoćete da kopate rupe ???

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.