IZBORI2022/SNS: Dela govore-Zajedno možemo sve

IZBORI 2022

Saopštenje za javnost – Poverenica GrO Srpske napredne stranke i kandidat za narodnog poslanika Jelena Nikolić Lekić:

“Sigurna sam da odluke koje donosimo svakoga dana određuju naše živote.

Donosimo one odluke za koje verujemo da će nam u određenim situacijama pomoći da prepreke na koje nailazimo što lakše prevaziđemo. Vrlo često smo u situacijama kada verujemo da mnogo toga ne zavisi od nas.

Ipak, izbori pred nama, upravo zavise od svih nas i na njima svaki čovek bez razlike odlučuje. Tu smo svi isti, jednaki.

Trećeg aprila pred svima nama je odluka, izbor i odgovor na ključno pitanje – U kakvoj zemlji želimo da živimo ?

U moru obećanja koja se čuju najvažnije je ono koje odgovara na pitanje – Šta je garancija da će ono što očekujemo biti i ostvareno?

Naše Valjevo koje je decenijama bilo nekako zaboravljeno, sada je na pravom putu.

U samo protekle dve godine, u naš grad stiglo je oko 2 milijarde dinara republičkih investicija.

Vlada Srbije je finansijski podržala rekonstrukciju i završetak Gerontološkog centra, izdvojena milijarda garancija je za završetak ovog projekta.

Podrška je stigla i za gasifikaciju Valjeva, garancija je projektovanje trase koje je u toku. Već smo napravili i prve ozbiljnije korake da u Valjevu dišemo čist vazduh, zamenom kotla na mazut i prelaskom na gas. U tom pravcu uz podršku države realizujemo program mera energetske efikasnosti, za koju je opredeljeno 60 miliona dinara.

Vlada Srbije izdvojila je sredstva za novu saobraćajnicu u industrijskoj zoni, sportske terene i objekte, dečija igrališta, rekonstrukciju Doma zdravlja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Valjevo je doveo dva nova strana investitora, dve velike nemačke kompanije Bizerbu i Hansgrohe stvorivši mogućnost novog zapošljavanja naših sugrađana, a kao preduslov za ove, ali i sve naredne investitore, jeste izgradnja brze saobraćajnice koja naše Valjevo spaja sa ostatkom sveta.

U toku je projektovanje Hale sportova, radi se projekat za rekonstrukciju Valjevske bolnice, ali i možda i najvažnije – uskoro kreće izgradnja dva nova vrtića.

Sve započeto garancija je vidljivih promena i garancija jednog drugačijeg Valjeva, Valjeva u kom se građani pitaju i odlučuju, Valjeva u kom građani rade i žive.

Naš gradski budžet nije dovoljan da sve pomenuto sami realizujemo zato nam je potrebna podrška države. A ono što jeste najvažnije, sve pomenuto urađeno je zajedno sa Vama, poštovani sugrađani jer Vi ste ti koji postavljate ciljeve. I na to imate puno pravo.

Iza nas, ne smemo zaboraviti, nisu jednostavne dve godine, već godine snažne borbe protiv pandemije kroz koje smo prošli zahvaljujući podršci i brizi, o svima nama, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

U naše Valjevo stigle su vakcine pre nego u velike gradove Evrope.

U Valjevo je stigla finansijska podrška privrednicima, penzionerima, svakom punoletnom građaninu, što je više nego što su razvijenije zemlje sveta učinile za svoje građane.

Kao kandidat za narodnog poslanika, moram istaći da svoju kandidaturu iskreno doživljavam kao kandidaturu svih građana koji očekuju nastavak svega započetog, ali pre svega nove planove i projekte. Ona je garancija da će se glas građana Valjeva čuti.

Kao Vaša sugrađanka i neko ko je svoj život i život svoje porodice vezao za Valjevo, znam da za naš grad svi želimo najbolje. Zato Vas pozivam da u nedelju, 3. aprila izađete na izbore i glasate za parlamentarnu listu “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” pod rednim brojem 1 i za našeg predsednika Aleksandra Vučića pod rednim brojem 6, jer to je jedina odluka koja ima garanciju u delima i obezbeđuje mir i stabilnost koji su potrebni da bi Srbija i naše Valjevo nastavili napred.

I nikada ne smemo zaboraviti da samo DELA GOVORE I DA ZAJEDNO MOŽEMO SVE!

Poverenica GrO Srpske napredne stranke i kandidat za narodnog poslanika Jelena Nikolić Lekić“

24 comments on “IZBORI2022/SNS: Dela govore-Zajedno možemo sve

 1. Pera

  Totalno nepoznavanje ? „Poverenica GrO Srpske napredne stranke“

  U Valjevu već više od godinu dana ne postoji GrO !!! Postoji samo Povereništvo i Poverenik koji to vodi.

  Reply
 2. Miki

  Galsacu za naprednjake, jer Vucic radi covek sve dobro i kako da ga ne nagradim glasom.

  Reply
  1. Мод

   Не дајеш ти њему глас, ти њему дајеш своју будућност, будућност твоје деце и унучади. Ако желиш да раде за странце за минималац, да се сналазе, купују дипломе, вашаре, крадуцкају, ако мислиш да овакав живот заслужује твоје потомство, онда у реду. Нека ти буде. Ја мојим ближњим желим много више од овога.

   Reply
 3. Milutin

  Srbija ide napred, ne vracamo se na zute i crvene. Vucic je buducnost bio i ostao, on radi, a ostali samo sire mrznju.

  Reply
  1. Ана

   Ниси ти друже цео Пети пук. Има нас и нормалних и писмених.

   Reply
 4. Sima

  Napredak je vidan i naravno još se ima za uraditi na piboljšanju životnog standarda, infaastrukture… Zajedno možemo uvek više.

  Reply
 5. Доста ми вас је!

  Дела говоре, а недела још више.
  За десет година, колико сте на власти сте у овом саопштењу навели ствари од којих за тих 10 година ниједна није завршена. Све је нешто у плану и само што није. Аман, доста више лажи!

  Reply
 6. Kurcubic Mare

  Ubeljiva pobeda 3. aprila za SNS obelezice veliko poverenje gradjana za najboljeg predsednika u istoriji R. Srbije.

  Reply
 7. Taki

  Menjaju se stvari na bolje u ovom gradu, radi se na dosta bitnih projekata. Najvažniji su rad, trud, zalaganje za građane. To je osnovni zadatak svakog javnog službenika i delatnika. Bilo bi zaista lepo da Valjevo i u ovom sazivu dobije predstavnika u najvišem predstavničkom domu građana, nekoga ko će pronositi lep glas o ovom gradu i boriti se za njega.

  Reply
 8. Jakov

  Valjevo je zaista bilo zaboravljeno i zapostavljeno duži period. Drago mi je da Valjevo polako isplivava i izlazi na put svetle budućnosti.

  Reply
  1. Јоца

   Тако је ! Кроз коментаре испливавају ботови и они који чекају ухлебљење од странке. Ваљево ће испливати када пукне брана.

   Reply
 9. Анонимни

  „Јавност у Ваљеву“ одлично види рупе на свим другим улицама, ако се не рачуна ова једна улица без рупа, коју сте напокон оспособили!!!

  Reply
 10. Ivan

  Lekićka koja dela govore,Vučić na polaganju kamena temeljca za fabriku koja počinje za pet godina.Pobegao iz Valjeva,brzinom svetlosti,niko ga nije video osim Laze.Zatoje Lekićka išla u Kraljevo da vidi Vučića kako otvara fabrike..

  Reply
 11. Glasač

  Prvo mesto je GrO nego povereništvo dokaz kako kažu i drugo nikada za njih neću glasati,pogotovo stranku gde je ova Jelena,nekada je bila jurišnik SPS

  Reply
 12. sin anarhije

  Zajedno u propast , od Valjeva ste napravili selo , ali neka , sve dolazi na naplatu , a onda ste ga ugasili i vi i svi vasi … a , bice gadno kad vas se docepamo …

  Reply
 13. Jovica

  Prosta matematika…daješ glas povereniku koji nije uspeo ama baš ništa da uradi da bi uredio i reorganizovao stranku….ali je zato veoma uspešna u uhlebljavanju sebe, i svojih saradnika, profesorkinih muževa itd…sebe je obezbedila mestom dir.muzeja, pa tako polako, da ide malo i do Bgd….taman kada i ako ispuni cilj, i ako SNS predje 64%. Onda će obezbediti vernog pratioca i mentora Radoicu da vlada….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.