IZBORI 2022/SPS:Dopis prosledjen ministarstvu prosvete

IZBORI 2022

Šef odborničke grupe Djordje Pavlović izdao je Saopštenje za javnost u kom navodi da je ministarstvu prosvete prosledjeno obaveštenje o ponašanju načelnice ŠU Zorice Jocić prilikom dodele nagrade Grada. Detalji dostavljenog dopisa biće dostavljeni kad ministarstvo primi Dopis, navodi se u Saopštenju: 

„Obaveštavamo vas da je Odbornička grupa SPS-JS u Skupštini grada Valjeva danas, 25. marta 2022. godine, prosledila Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dopis u kome ih upoznajemo sa neprimerenim i nedostojnim ponašanjem načelnice Školske uprave Valjevo – Kolubarski i Mačvanski okrug dr Zorice Jocić prilikom dodele nagrade Grada Valjeva licu protiv kojeg je podignuta optužnica zbog opravdane sumnje da je učinilo krivično delo trgovina ljudima, kao i o sramnom odnosu prema članovima same Komisije i javnosti koje je nepotpuno i nedosledno činjenicama obaveštavala.
Detalje samog dopisa Odbornička grupa SPS-JS podeliće sa javnošću kada dobijemo potvrdu da je isti dostavljen resornom ministru.

S poštovanjem,

Đorđe Pavlović, šef Odborničke grupe SPS-JS“

27 comments on “IZBORI 2022/SPS:Dopis prosledjen ministarstvu prosvete

 1. Pitam samo

  Jeste poslali sta vezano za bunga bunga zurke u Jagodini ili ste jednostavno licemerni politicari koji se jedino brinu za politicke poene?

  Reply
 2. Sonja

  Zasto ne odgovaras Pavlovicu na pitanja redakcije Vamedia i cega se plasis, istine i jel moguce da si takva kukavica?

  Reply
 3. Milutin

  Pavlovic je najljigaviji politicar na sceni u Valjevu i nema nimalo srama ni stida. Za saku vlasti bi ih sve izgrlio i lizao im skute.

  Reply
 4. Dule

  Na šta više cilja ovaj čovek? Pravi predstavu, ili bolje rečeno, cirkus i od sebe i od stranke koju predvodi u najvišem predstavničkom organu na nivou jednog grada, tako što ceo politički opus svodi na napade političkog karaktera, umesto da sugrađanima ponudi nešto novo, dobro i što će ići u korist njihovog boljeg života.

  Reply
 5. M. G.

  A i ministar vam je Boze sacuvaj. Upropastise nam i prosvetu socijalisti i cega god se dohvatite to lose zavrsi.

  Reply
 6. LARA

  Ovaj Pavlovic nikako da se smiri i dozove zdravoj pameti, pre nego sto pocnes da napada duge kreni od sebe u svoji radnji dosadašnjih.

  Reply
 7. VISNJA

  Ovaj Pavlovic se bas nesto uznemirio u poslednje vreme, umesto sto izjavljujes ovakve budalastine bolje se pozabavi samim sobom za promenu.

  Reply
 8. Aca

  Politika sps je jedna ružna navika,da se blate uspešni i pošteni. Teško će se toga osloboditi.

  Reply
 9. Stele

  Ovaj DJoka dosadio vise i Bogu i narodu sa ovim nagradama. Da se on pita on bi sam sebi dodelio nagradu za umetnost postavljanja samog sebe na mesto direktora mimo zakona.

  Reply
 10. Mona

  Vidi Pavlovića. Mališa im nije smetao dok je bio njihov član i skupljao im glasove.

  Reply
 11. Kurcubic Mare

  Meni nije jasno kako neko ko je protiv zakonito postavljen na mesto direktora i ko je vrsio utaju poreza moze da ubude odbornik. Hoce li sluzbe konacno poceti da ga procesuiraju ili sta se tu desava?

  Reply
 12. Obican gradjanin

  Mene zanima da li je Djoka jeo kavijar dok je davao ovakve nebulozne izjave ili su sredstva presusila. Posto cujem da je vecinu kolega iz SPS-a oterao???

  Reply
 13. Komsinica iz K2

  Sta je utripovao ovaj Pavlovic?
  Bolje da cuti, kad se iznese njegov rad i direktorsko bahacenje u Vodovodu, ne gine mu cuza. Bolje mu je da cuti.

  Reply
 14. Mikula

  Ma šta kazeš Djoko brate? Meni kan da se cini da si malo pomrsio konce. Lupaš gluposti, sazivaš medije u nadi da ceš bar malo biti bitan. Vreme je da shvatiš da si ispušena lula i da te vrlo uskoro ocekuje politicko smetlište.

  Reply
 15. Mika

  Ma samo neka su oni pismeni i pristojni, sve ostalo nije bitno. A vidi se i čuje koliko to jesu.

  Reply
 16. Valjevka

  Pavlović obaveštava Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja oko dodele nagrade Grada Valjeva licu protiv kojeg je podignuta optužnica ,a za istu tu nagradu je Sps glasao na skupštini…

  Reply
 17. Bojan

  Pitam se pitam kad li ce ovaj Pavlovic odgovarati za nezakonito postavljanje na položaj svojevremeno kao i za to što je ojadio budžet dok je bio na položaju?

  Reply
 18. SAVA

  Dobra ti ta predizborna kampanja Pavlovicu! Prosto da covek pozeli da glasa za vas citajuci tvoje izjave

  Reply
 19. Dragan

  Jasno mi je ona narodna ‘čovek kad tone i za slamku se hvata’ ali Pavloviću, zar je dotle došlo?! Bolje da si se uhvatio za svoje „poštenje“ nego što pljuješ po ostalima!

  Reply
 20. Milena

  Čovek je „izgoreo“!! Đokica ne zna kud bije, a kamoli da samo malčice vrati film unazad i napravi retrospektivu svoje „vladavine“!

  Reply
 21. Nina

  Pavlovic nista nije učinio na smanjenju gubitka vode u sistemu vodovoda gde su gubici cak 60 posto sto je nedopustivo u 21veku i da ne nabrajamo ostale propuste u njegovom radu na celu jednog JKP .I kao takav ima smelosti da bilo sta kritikuje sto se radi u Valjevu punom parom i da tvrde kako oni mogu bolje. Kakvi li su im ostali strucnjaci, ako im je on ovakav!

  Reply
 22. Maricita

  Prljava kampanja kojom se služi Pavlović je samo odraz njegovog žaljenja za prošlim vremenima u kom je uživao dok je mogao i sad kad ne može on se tužaka kao mala deca u obdaništu! Da se malčice samo seti dok je „vedrio i oblačio“ po Vodovodu, a većina zna koga, kad i gde, ne bi ovako mlatio. Mnogi ga se sećaju kao kolega „Šojić-direktor u preduzeće“, dalje ne moram ništa da komentarišem!

  Reply
 23. Milorad

  Ovaj Pavlovic je bez plana i programa, njegova politika se svodi na napade aktuelne vlasti. A ne ume svom gradu, i svojim građanima, da ponudi neko korisno delo, informaciju… vec samo obmane, lazi i napade.
  E, moj Djordje, tako se politika ne vodi.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.