Nekoliko osoba povređeno u sudaru četiri vozila u Valjevskoj Loznici

U saobraćnoj nesreći koja se dogodila oko 18 časova na magistralnom putu Valjevo-Beograd u selu Valjevska Loznica povređeno je nekoliko osoba koja su sanitetima Hitne pomoći prebačena u valjevsku bolnicu.

Po do sada raspoloživim informacijama sa lica mesta, u ovoj saobraćajki učestvovala su četiri vozila. Prve nepotvrđene i nezvanične vesti govore da je do nesreće došlo kada je jedan od vozača počeo da pretiče kolonu vozila, ali da razdaljinu nije dobro procenio pa je udario vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smera, da bi se onda od njega odbio i udario u još dva u vozila u kolovoznoj traci iz koje je počeo preticanje.

Pored vozila saobraćajne policije i vozila vatrogasaca iz Valjeva, na lice mesta se uputilo i nekoliko saniteta Hitne pomoći, koji su povređene iz četiri vozila prevezli u Urgentni centar valjevske bolnice. Nakon ukazivanja prve pomoći, znaće se i stepen njihovih povreda i stanje u kome se nalaze.

Zbog policijskog uviđaja i raščišćavanja puta, saobraćaj na ovom delu beogradske magistrale u Valjevskoj Loznici je trenutno zatvoren, a vozila se usmeravaju na okolne putne pravce.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.