Zlato za Kojića

      3 коментара на Zlato za Kojića

Protekle subote , u Subotici u hali Dudova Šuma održano je prvo rvačko takmičenje u novoj sezoni.

U pitanju je Kup Srbije u rvanju grčko rimskim stilom za uzrast U15. Rvački klub Mladost nastupao je sa 7 takmičara na dosta posećenom turniru.

Kojić Uroš i pored dosta teškog žreba prolazi do polufinala, pobedjuje dva meča bez većih problema. Polufinalni meč je kontrolisao do sredine druge runde kada ga je protivnik nedozvoljenom akcijom doveo u tuš poziciju, što je promaklo sudiji na strunjači, medjutim iskusni trener Darko Pantelić zatražio je challenge i sudijska nepravda je ispravljena. U finalu ga je čekao nešto lakši posao i već u prvoj rundi je pobedio tehničkom superiornošću.

Ognjen Pešić je osvojio bronzano odličje. Nakon dve pobede zaustavljen je u polufinalu, da bi u borbi za treće mesto pobedio.

Ognjen Stanojević i Veljko Mitrović uz dve pobede i dva poraza morali su se zadovoljiti 4. odnosno 5. mestom.

Ostvareni rezultati su bili dovoljni za ekipno treće mesto, što je izuzetan rezultat ako se uzme u obzir da je na turniru nastupalo 17 ekipa. Impozantno deluje kada se naš klub nadje na postolju uz beogradski Partizan i Potisje iz Kanjiže uzimajući u obzir veličinu i snagu sportskog društva Partizan i tradiciju Potisja. Ovo je najava odlične sezone za naš klub. Narednog vikenda nas očekuje Prvenstvo Srbije za mladje seniore.

3 comments on “Zlato za Kojića

  1. Valjevac

    Bravo za momke.
    Da li zna neko šta je sa još jednim rvačkim klubom koji svake godine dobija budzet 250.000 dinara, o čemu se tu radi????

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.