Vučić: Srbija glasala za „DA“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare saopštio da je Srbija glasala za „DA“ na današnjem referendumu.

Na konferenciji za novinare u SNS-u u Beogradu Predsednik Srbije i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić upravo je saopštio da je na današnjem referendumu 39,52% gradjana glasalo Ne dok je 60,48 % izašlih gradjana na refeendumu reklo Da.

Iznoseći podatke Vučić je rekao da je 400 000 glasova više za Da nego za Ne

„Uradili dobru stvar za svoju zemlju i zahvaljujem se svim ljudima koji su izašli da glasaju i pokazali odgovornost“, rekao je izmedju ostalog Vučić.

14 comments on “Vučić: Srbija glasala za „DA“

 1. Smehoteka od pobede.

  Trideset i nešto posto izlaznost od toga,koliko su dobili Naprednjaci.Koji su svi izrasli pod komandu.Jadna vam pobeda.

  Reply
 2. Prpa

  Mala izlasnost. Botovi pozivali, ali nesto je zakazalo. Vucko se jadan sav preznojio na konferenciji.

  Reply
 3. Radojica

  Nema šapanjca i euforije,vidi narod sve.Neće narod u Valjevu damu vode grad,razni Malovići ,Sekule i Ubljani.

  Reply
 4. sin anarhije

  April ce biti i pocetak konacnog kraja sekte zvane sns , opet se pokazalo da preko 70 odsto nije za njih i nece biti , svest se menja ali promenice se , nece ni penzioneri doveka , oni ga i drze tu gde jeste , a nijedan nije video autoput u zivotu , a u Bg idu samo kad moraju u klinicki centar …

  Reply
 5. Da

  U aprilu ce sns da osvoji 30000 glasova u Valjevu. Skupili su ovoliko glasova uprkos svemu i za par dana, cemu mislite da ce biti za dva meseca?

  Reply
 6. Zdravko

  Gde su Valjevski naprednjaci da daju izjavu ko u Mionici,da proglase pobedu.Nema,Glišića,Rstića,grofa od Dragoslav,lekićke i ostalih.

  Reply
 7. Matematičar

  Kada god treba neka laž daxse proturi kao istina saopštava Vučić,kao i ovdesve vreme barata sa 60% za DA a ne kaže da je samo 28% izazlnost

  Reply
 8. sin anarhije

  Da mi je tvoj vizionarski mozak samo jedan dan dao bih sve , a ti ces ga od juna redovno koristiti za matematiku kako da sastavis mesec , jer nisi ni svestan koliko sve ide gore onog trenutka kad struja bude skocila 30 odsto , a to ti je i veliki vodja vas otvoreno rekao pre neki dan , rasulo u eps -u platice gradjani …. neka , samo nek ima dovoljno za sisanje …

  Reply
 9. sin anarhije

  Ljudi , pustite ustavne promene , ima nesto vaznije od toga …. sta cemo ako nole ne moze da nastavi karijeru , da placemo zajedno sa vodjom , vesicem , tyz premijerkom i ostalim klovnovima sa pinka ili da se vakcinisemo kao SAV NORMALAN SVET ….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.