Nova jelka u parku Pećina

Preduzeće “Agro razvoj” poslednjeg dana stare godine  posadilo je jelku na mestu gde je pre nekoliko dana nesavesni građanin posekao  odraslo stablo jelke.

Pre samo nekoliko dana na društvenim mrežama pojavila se fotografija odsečene jelke pored parkinga kod parka na Pećini. Preduzeće Agro razvoj sada je na istom mestu zasadilo novu jelku.

“Apelujemo na građane da se ponašaju odgovorno prema zelenilu u našem gradu. A ova lepa jelka je simboličan doprinos novogodišnjem dočeku i poruka da je Valjevu i njegovom rukovodstvu veoma važno očuvanje životne sredine. Zahvaljujemo se savesnim građanima koju su odmah ukazali na problem i pozivamo sve ostale da zajednički doprinosimo da u Valjevu ima što više dobrih primera, a što manje huliganskih ispada nad imovinom grada”, poručili su iz ovog preduzeća .

Predhodnog meseca  posadjeno je  250 stabala, a za ovu godinu planom sanacije predvidjena je sadnja više od 100 stabala.

2 comments on “Nova jelka u parku Pećina

  1. Veka

    Odlična poruka na prelazu iz jedne u drugu godinu. Na nesavesnost pojedinaca treba odgovoriti na jedan ovako plemenit način. Gde poseku jedno, posaditi 2, 3, 4 stabla.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.