Vodovod – Obaveštenje – Sedlari

“Imajući u vidu da je, usled velike količine snežnih  padavina, došlo do nezgode tako što je  drvo  polomilo vodovodnu cev koja snabdeva vodom deo Sedlara, bili smo  prinuđeni da do daljnjeg zatvorimo vodu u tom delu, saopštio je JKP Vodovod . Kada nam vremenski uslovi budu dozvolili pristupićemo popravci i nadamo se da ćemo u dogledno vreme normalizovati snabdevanje Sedlara vodom. Zahvaljujemo se potrošačima na razumevanju i strpljenju”, saopštilo je JKP Vodovod.

Ranije u toku dana Vodovod je izdao I obaveštenje da su usled nestanka električne energije korisnici u Valjevskoj Kamenici  bez vode za piće.Po normalizaciji u snabdevanju električnom energijom normalizovace se vodosnabdevanje.

2 comments on “Vodovod – Obaveštenje – Sedlari

  1. Katarina

    Sve jasno. Sneg je vlažan i težak. Polomio drveće, drveće kablove i zato su prekidi u snabvedanju strujom, kablovskom……..ali, da je “ drvo polomilo vodovodnu cev“ – to još nije bilo. Od čega je cev i kuda ide ? Mogu samo da se nadam da će voda danas doći, jer su stručnjaci locirali kvar.

    Reply
  2. Nikola

    I menji je nepoznato kako to drvo padne na vodovodnu cev. Možda je cev nevidljiva, kao i napori stručnih ekipa koje se „bore“ da probleme otklone?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.