Veliki nastup u Malom Zvorniku

Održan je drugi po redu međunarodni turnir Mali Zvornik Open. Na ovom turniru i pored nepogodnog kalendarskog termina nastupilo je preko 20 karate klubova iz Srbije i Republike Srpske. Mogućnost susreta sa takmičarima iz druge države dao je poseban vetar u leđa maloj ali odabranoj ekipi Karate kluba 014 iz Valjeva koji su prestavljale mlade nade Ana Živanović i Ivana Matić.

Takmičarke karate kluba 014 u veoma jakoj konkurenciji uspele su da sa obe strane žreba dođu do finala ostavljajući iz sebe takmičare iz Podrinjskih klubova i klubova iz Republike Srpske. U finalu nakon gotovo izjednačene borbe  Ivana Matić  je osvojila zlatnu medalju a Ana Živanović srebrnu medalju. Jak zagrljaj i iskren osmeh nakon završene finalne borbe još jednom potvrdio je da su takmičari KK 044 Valjevo, pre svega dobri ljudi, drugari a tek nakon toga i rivali ali samo na tatamiju.

Rukovodstvo kluba i trenerski tim zadovoljni su nastupom naših takmičarki i postignutim rezultatima ali ostaje žal za tim što u ovom momentu iz objektivnih razloga nije moglo da nastupi više takmičara.

Kako je ovo ujedno i bilo poslednje zvanično takmičenje u ovoj kalendarskoj godini možemo konstatovati da je godina krunisana na najbolji mogući način.

Uprava kluba poziva sve devojčice i dečake predškolce i školarce od prvog do četvrtog razreda da u koliko imaju želju da se bave karate sportom da se zajedno sa svojim roditeljima, jave svakog utorka i četvrta od 20 časova u halu Partizan nekom od trenera KK 014 ili na telefone 0692224190 ili 0642532491. Mi radimo i za vreme raspusta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.