Put u Popučkama i dalje blokiran građanima

Put Valjevo-Beograd u Popučkama na samom kraju „duplih traka“ kod „Europroma“ je i dalje blokiran iako je protest koji je organizovao Narodni pokret „Marš s Kolubare“ zvanično završen i nema obraćanja predviđenih govornika.

Jedan deo građana koji je došao na protest, nakon što je predstavnik „Marš s Kolubare“ Sreten Đorđević rekao da je protest završen s obzirom na to da oni nisu predvideli blokadu puta, ostao je na licu mesta i nakon akcije prelaska pešačkog prelaza kojom je saobraćaj praktično bio blokiran. Ti građani sada i dalje stoje na putu tako da je saobraćaj onemogućen i iz pravca Beograda ka Valjevu već se stvorila kolona vozila, dok se vozila iz suprotnog pravca, koja prilaze tom mestu, polukrućno okreću i vraćaju u pravcu Valjeva.

Sem što građani stoje na putu ili šetaju, incidenata nema.

7 comments on “Put u Popučkama i dalje blokiran građanima

 1. Ana

  Niko nije seo u kola ili još crnje u kamion i krenuo tuda u vreme najavljenog protesta zato što je besan i nema druga posla. Pustite nas da živimo i radimo. Idite na neki od trgova ili na sve trgove grada i stojte mesec dana ako vam se stoji.

  Reply
 2. Darko

  U redu, incidenata nema, ali šta ćemo sa svim onim ljudima koji privatno ili poslom putuju na tom pravcu? Šta ako se pojavi neki hitan slučaj? Hoće li protestanti imati dovoljno srca i savesti da propuste vozila hitnih službi? Šta da rade vozači kamiona koji zbog blokade i kolone neće moći da ispune svoje obaveze i na vreme prevezu robu?

  Reply
 3. Gangula

  Sad ste se setili da protestuje. Sto niste protestovali od 2001 do 2012 god kad su bivše vlasti doveli Rio Tinto? Podržavate ove batinase koji nemaju šta da ponude narodu sem nasilja. Jel znate da je jedan iz Ds-a prodao pre tri meseca svoje zemljište Riu Tintu za ispitivanje i to za nesto vise od 700 hiljada €.

  Reply
 4. MARŠ

  Gospodo iz “Marš s Kolubare”, za početak MARŠ S PUTA! Demonstrirajte na mestu na kojem nećete ometati ničije kretanje.
  Naziv Vaše organizacije je dvosmislen, kao i sve što radite.
  Nemojte a izlazite na saobraćajnice da ispoljavate nezadovoljstvo vlašću, već izađite na izbore.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.