Kamerman Tva plus napadnut na protestu od strane nervoznog vozača

Blokada puta u Popučkama je završena . Kamerman ekipe Tva plus napadnut je od strane jednog lica.

Protest koji nije održan i blokada puta koja je potrajala gotovo do 16 h protekli su bez incidenata, ali i vidljivo obeležene policije  . Izuzetak je nekoliko pokušaja pojedinih vozila da prodju kroz narod koji je blokirao put. Svaki od tih pokušaja je završen bezuspešno.

U trenutku kada je jedno od vozila pokušalo da prodje kroz blokadu dok su novinarske ekipe beležile ceo slučaj , vozač je  nakon što nije uspeo da svojim automobilom prodje kroz okupljeni narod, parkirao svoj automobil i krenuo da se obračunava sa okupljenim ljudima i tom prilikom napala ekipu TV Valjevo plus, koja je izveštavala sa ovog skupa. To lice je uz pretnje i povike najpre udarilo šakom kameru i onesposobilo je. Potom su ga na zemlju oborili  sami protestanti, a onda i udaljili od okupljene grupe na saobraćajnici.

U ovom incidentu nije bilo povredjenih.

16 comments on “Kamerman Tva plus napadnut na protestu od strane nervoznog vozača

 1. Sanja

  Sramotno! Blokirati put je protiv zakona. Postoje ljudi koji moraju da rade, nemaju taj luksuz da mlate po ulici! I ovaj narod bi radio da je pametan!

  Reply
 2. Sreten

  Na kraju će onemogućavanje običnih građana da koriste puteve koji su opšte dobro svih i ugrožavanje njihovih ustavom zagarantovanih prava i slobode kretanja ostati jedini utisak ovog protesta koji je najpre najavljen kao miran i na kome nije trebalo da bude blokade puta.

  Reply
  1. sin anarhije

   Imaju sporedne seoske puteve , pa neka putuju tuda , ionako ih dobro poznaju …

   Reply
 3. Milan

  E, ako! Ja da sam se našao danas na putu i da mi neko ne da da prođem zato što mu se tamo neki zakon ne sviđa ne da bi razgrnuo gužvu nego bi leteli po kanalima! Protestujte, imate pravo ali pustite nas obične smrtnike da radimo. Baš me boli za zakon. Moram da putujem, da se krećem, da nahranim porodicu, JA MORAM DA RADIM!

  Reply
  1. sin anarhije

   Takvi kao ti ce i dovesti do krvi , jos vas veliki vodja lozi svojim manipulatorskim izjavama … koga ti bacas u kanal, sirovino … imas i sporedne puteve pa putuj igumane ….

   Reply
   1. Dulek

    Sine neradnice,imas I ti sporedne puteve pa se vucibatino tornjaj I protestuj do proleca!

    Reply
 4. Radan narod

  Strasno! Ove blokade mogu da dovedu samo do svadje i tuče. Naravno da je narod nervozan, 2 sata sedi na putu, posao trpi jer se nekima zavadja Srbija!

  Reply
 5. Gangula

  Strasno sta rade pojedini protestanti koji ne dozvoljava postenom narodu koji rade ne mogu da prodju zbog nekog zakona. A sto se tice Ria Tinta pitaj te bivšu vlast zašto ih je dovela i sad vam kriv predsednik Vucic koji neće dozvoliti da se otvori rudnik ako se dokaže da šteti narodu.

  Reply
 6. Sladjana

  Al su se botovi i sendvicari uprpili. kucaju li kucaju. Nece biti lako bez drzavnog posla ilepih apanaza po Krusiku opstini, bolnici i drugim ustanovama. LUSTRACIJA I RFEVANSIZAM. Clanovima i botovima zaqbrna rada u drzavno javnom sektoru!

  Reply
 7. Still Dreaming

  A gore fotelje bato,stigle instrukcije da se kucka po mrezama! Direktno da Tvrdjave instrukcije gde i kako pisati,koga pljuvati. Pa od cega ce Tucko da primi platu u brani Rovni i ostale pijavice. Odzvonice i vama… Blizi se!

  Reply
 8. Sladjama

  Covek je bio na putu 7 dana. Ceka carine ceka prelaske na granici ,utovare, istovare ,spava u kamionu i kad treba da dodje kuci onda mu smradovi, besposlicari ne daju da prodje i dodje kod porodice koju nije video 7 dana a nekad i 12. Sramota !

  Reply
  1. Nušić

   Građani čekaju slobodu skoro 10 godina, žele đavo brane još ono malo golog života koji im je ostao, a onda ih za svoje jadne privilegije i mesto u državnoj službi koje ničim nisu zaslužili uplašeni članovi SNS-a nazivaju pogrdnim imenima.

   Reply
   1. Radnik

    Nusicu, Greska 30 godina gradjani se bore za slobodu! Kradikali zajasili sa Milosevicem odd 90 tih uz mali predah.
    Nadfam se da je odzvonilo, ako ne bude lustracije i apsa. Ugaqsili smo. Vidimo da je velika prpa u redovima SNS, sendvicara poltrona iulizica.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.