Otežano snabdevanje električnom energijom, pojedini delovi grada i sela bez struje

U pojedinim delovima Valjeva od jutros problemi sa električnom energijom. Ista situacija, zbog snega i vetra, i u prigradskim naseljima i na seoskom području.

Pojedini delovi našeg grada, naročito visinske zone, trenutno nemaju struje, dok je u pojedinima napajanje tek uključeno. Problemi u snabdevanju očigledno postoje, ali šta je tome razlog nije bilo moguće dobiti informaciju u dispečarskoj službi lokalne Elektrodistribucije čiji su telefoni ili isključeni ili nedostupni. Pretpostavka je, međutim, da očigledno dolazi do prekida zbog vremenskih uslova koji nisu nimalo povoljni, a koji su izazvali veći broj kvarova na mreži.

Težak, mokar sneg praćen vetrom tako je uticao da prekida električne energije bude i u prigradskim naseljima i na seoskom području, zbog prekida na dalekovodima. Zbog toga, kako je moguće videti i po vestima na društvenim mrežama, bez struje su i Divčibare.

Kada će se snabdevanje strujom normalizovati na području Valjeva, trenutno je pitanje bez odgovora.

1 comment on “Otežano snabdevanje električnom energijom, pojedini delovi grada i sela bez struje

  1. penzioner

    Koga pitati kad su ispodizali slusalice i nema ko da bilo sta kaze a nemoj platiti struju pa da vidis kako rade svi telefoni.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.