Valjevski advokati besplatno branili uhapšene

Dvadeset valjevskih advokata juče je ponudilo besplatnu pravnu pomoć uhapšenim Valjevcima .

U Prekršajnom sudu sinoć uz šest uhapšenih Valjevaca bilo je I desetak valjevskih advokata. “Značajno veći broj kolega odmah se javio nudeći besplatnu pravnu pomoć uhapšenima . Videli smo šta se dešava I sami smo se organizovali medju sobom. A jedan deo advokata je bio i na protestu pa smo bili odmah obavešteni od njih šta se dešava. Prisutne kolege na protest su bile u svojstvu gradjana.  Cilj nam je bio isključivo zaštita gradjana bez bilo kakvo politizovanja”, kaže jedan od branilaca uhapšenih , naglašavajući da će uvek biti uz gradjane u ovakvim situacijama.

Advokati tvrde da su uhapšeni gradjani samo iskazivali protest zbog svega što se dešava sa drugim spontano okupljenim građanima i da  pritom nikoga nisu ugrozili.

Zaprećena kazna u ovom slučaju je novčana, a kako advokati objašnjavaju moglo je da bude odredjeno I zadržavanje , ali se to nije dogodilo.

 

7 comments on “Valjevski advokati besplatno branili uhapšene

 1. Mod

  U ovom gradu ima jos casnih ljudi. Nisu svi u misjim rupama gde grickaju svoje malecko parce sira.

  Reply
 2. Milan

  Sve ovo vikend borci ,ekolozi takozvani ,pa reke su vam pune go…vana koje ste Sami pobacali,na sve strane vase divlje deponije,I bajni ekolozi kao sad tu nesto protestuju?! Imate srece sto ovo nije Titovo vreme, nego bi te vase ludosti upotpunjavali na drugim mestima sa budakom,lopatom,krampom I ostalim vaspitnim alatkama.

  Reply
  1. Дража

   Ти си још у педесетим. Едукуј се мало. Цео свет више грми због еколошке катастрофе, него због короне.

   Reply
  2. sin anarhije

   Kume , ti i tvoji ste gotovi i to vrlo brzo …. pocinje polako , jer PAMETAN deo naroda nece vise da trpi radikalski zulum ….

   Reply
 3. sin anarhije

  Ovo je mali pocetak , ali ce napraviti ogromne potrese u ovoj jadnoj Srbiji kako vreme bude prolazilo …. drzava nije nicija privatna svojina , a horde zla predvodjene velikim i nedodirljivim i nenadglasanim vodjom njiovim koje rasprodase sve pod sloganom da je Djilas to uradio odavno , ce uskoro poceti da nestaju iz nasih zivota , nadam se uz odgovarajuce Bozije i sudske kazne …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.