Bogdan Angelovski na spisku reprezentacije

Najnovijom odlukom stručne komisije BSS i direktora reprezentacije, jedini Valjevac koji će braniti boje naše zemlje u sledećoj sezoni biće talentovani član biciklističkog kluba Sputnjik Bogdan Angelovski. Ova odluka doneta je za sve selekcije a zasnovana je na ostvarenim rezultatima u 2021. godini.

Mladi Angelovski je u MTB ostvario jedinstveni uspeh – osvojio je duplu kadetsku krunu a to je i državno prvenstvo i kup Srbije, dok je u drumskom biciklizmu vicešampion naše zemlje i treći u Kupu. Na širem spisku su se našla još trojica biciklista Sputnjika: Borisav Đurić, Davidov Stefan i Davidov Igor, kao i dve kadetkinje iz ovog kluba: Nikolija Kulinčević i Ćesarević Marija.

Od Valjevskih klubova, na spisku potencijalnih članova reprezentacije su i dve članice BK Gala – Ratković Gala i Ratković Nika, dok iz BK Bobe nikoga nema ni na užem ni na širem spisku reprezentativaca.

Za navedenih 8 takmičara, Biciklistički Savez Srbije odredio je selektora Miloša Miladinovića da dana 09.11.2021. godine dođe u Valjevo i izvrši specijalno biciklističkog  testiranje na osnovu kojeg će se videti prvi parametri u vezi čega će biti spremljen program za reprezentativne pripreme na moru u februaru i martu 2022. godine.

FOTO: bksputnjikvaljevo@mail.ru

1 comment on “Bogdan Angelovski na spisku reprezentacije

  1. Ljubisa Čulić

    Tara Čulić, treću godinu za redom je najuspešniji biciklista u Valjevu i najuspešnij biciklista u Srbiji u svojoj kategoriji, ove godine je član reprezenaracije, ove godine šampion u sve 4 kategorije drumskog biciklizma, u ciklokrosu i da ne nabrajam dalje njene rezultate i o njoj ni reči. Svaka čast.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.