U teškoj nesreći u Brankovini nastradalo dvoje Valjevaca

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros pred zoru u Brankovini živote je izgubilo dvoje ljudi. Vozač drugog automobila je u teškom stanju i na operacionom stolu .

Jutros u 4 sata u Brankovini na delu puta sa tri kolovozne trake došlo je do čeonog sudara dva vozila,  škoda novosadskih tablica i opel astre iz Valjeva. Za sada se pretpostavlja da je vozač iz Novog Sada idući iz pravca Koceljeve prešao iz svoje u treću traku i direktno se sudario sa Valjevcima. Razlog prelaska nije poznat i biće utvrdjen naknadno  nakon što bude ustanovljena tehnička ispravnost vozila  i da li je umor mogao biti jedan od ključnih faktora za saobraćajnu nesreću, navode naši izvori iz istrage.

Od siline udara na licu mesta poginuli su M.Dj. i M.A .iz Valjeva dok je vozač drugog vozila, Novosadjanin D.Š. prevezen u valjevsku bolnicu gde još uvek traje borba za njegov život.

1 comment on “U teškoj nesreći u Brankovini nastradalo dvoje Valjevaca

  1. Vidoje

    Ovo je prava informacija. Slusao sam na Tv Hepy da je verovatno kriv vozac Opel Astre. Sticajem okolnosti bio sam na licu mesta i prevozio vozila na V.T.PI znam kako je bilo. Nemogu da dodjem sebi da TV Hepy objavljuje suprotno od dogadjaja na terenu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.