Ivković: Nismo ni pomenuli Ružičića, to je spin

“Mi smo ozbiljna stranka I saopštenja ne krijemo, dostavljamo ih medijima. O Ružičiću nismo saopštili ništa I saopštenje SNS-a je najobičniji spin”, rekao je na konferenciji za novinare predsednik valjevskog SSP-a Branko Ivković.

Upitan da prokomentariše saopštenje za javnost Srpske napredne stranke , predsednik ovdašnje Stranke slobode I pravde Branko Ivković kaže da je video I pročitao saopštenje te I da mu je isto bilo I smešno.

“Morao sam I da se nasmejem jer je to toliko providan I prepoznatljiv model spinovanja. Mi smo ozbiljna stranka I postoji procedura kod dostavljanja saopštenja medijima. Mi nikakvo saopštenje nismo izdali ovim povodom niti smo Ružičića bilo gde pomenuli. Vidite to oni uvek tako rade , to je kao što svaki treći dan neko hoće da ubije predsednika. Evo sad je baš bilo da su to hteli na otvaranju spomenika. To oni rade, izmišljaju stvari dabi se oni posle predstavili kao branioci. Evo napadaju ga , naglašavaju dr Ružičić, a da ga mi nismo ni pomenuli I onda ga kao oni brane”, rekao je Ivković.

On je naveo da se nada da će biti uvedena praksa da svako ko obavlja javnu funkciju podnese izveštaj o svom radu za vreme obavljanja funkcije .

“Očekujemo da svako ko se prhvati neog mesta, evo mesta člana Veća na primer mora da ima neku viziju I ideju šta želi da postigne. I naravno da je potrebno da javnost bude informisana na kraju mandata šta je uradjeno. Oni neprestano ističu reč doktor. Iskreno nama je za poštovanje I automehaničar I doktor , ne pravimo mi razliku medju gradjanima po njihovom zvanju”, rekao je Ivković.

Ivković je u više navrata ponovio da je video da su pojedini sajtovi objavili raznorazne naslove u vezi Ružičićeve ostavke koji s emogu tumačiti kao politizovanje , ali da valjevski SSP nema nikakve veze sa tim

“Pročitao sam to kao imnogi verujem, ali mi naš stav ne saopštavamo na takav način, mi održimokonferenciju I javno kažemo Ili izdamo saopštenje. U saopštenju SNS-a nas nazivaju “Djilasovci”. Ja nisam Djilasovac , ja sam član Stranke slobode I pravde , a Dragan Djilas je ime čoveka koji je predsednik te stranke, svaki član ima svoje ime I prezime”, zaključio je Ivković.

1 comment on “Ivković: Nismo ni pomenuli Ružičića, to je spin

  1. Branko

    Kad si tako Ivkovicu pametan sto ne ispitas rad Lazic Miodraga i savez skolski sport i streljacki klub i sve gde Lazic umesan.
    Da li nesmes il je nesto drugo, a vidjani ste da pijete kafu!~!!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.