Dr Dušan Ružičić napustio Gradsko veće zbog usavršavanja

U Gradskom veću grada Valjeva je došlo do promena, jer je dosadašnji član  Gradskog veća zadužen za zdravstvo dr Dušan Ružičić podneo ostavku.

Dr Dušan Ružičić je podneo ostavku iz ličnih razloga, koji se odnose na njegovo dalje usavršavanje.

„Moji razlozi su isključivo lične prirode, jer nastavljam sa profesionalnim usavršavanjem i edukacijom, koja podrazumeva boravak van Valjeva. Kako je obavljanje posla člana Gradskog veća kompleksno i zahtevno, naročito ako se bavite zdravstvom i iziskuje svakodnevni angažman i rad, procenio sam da u ovom trenutku ne mogu da se posvetim u dovoljnoj meri i onoliko koliko bih želeo. Gradonačelnika sam obavestio da mu stojim i dalje na raspolaganju i da ću svom gradu i gradonačelniku i dalje pomagati na sve moguće načine“, rekao je dr Dušan Ružičić.

Gradonačelnik Lazar Gojković se zahvalio dr Ružičiću na dosadašnjem angažovanju i poželeo mu puno uspeha u daljem životu i u karijeri.

„Bila je čast da u Gradskom veću imamo jednog takvog mladog stručnjaka kakav je Dušan Ružičić. Najbolji student svoje generacije, najmlađi doktor nauka valjevske bolnice i vrhunski lekar u kakvog je izrastao, iako je još veoma mlad, bio je deo mog tima i ponosan sam zbog toga. Njegovi dometi su veliki i svesni smo da je morao da napravi izbor. Siguran sam da će Valjevo tek biti ponosno na ovog vrhunskog lekara i pre svega dobrog čoveka“, zaključio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Grad Valjevo

 

7 comments on “Dr Dušan Ružičić napustio Gradsko veće zbog usavršavanja

 1. Boba

  Od ovog coveka treba nauciti mnogo sta od strucnoati do ostavke.Da li ovi sto ostadose imaju kapacitete da shvate?

  Reply
 2. Baki

  Mogu li se znati rezultati rada bivšeg člana veća za period dok je bio član da mi smrtnici upoznamo tu kompleksnost i taj predani rad.
  Ako je radio kao i ovi ostali, jadna nam majka.

  Reply
 3. Taki

  Eto, od same objave vesti o ostavci, moglo se pretpostaviti da ju je Ružičić podneo zbog ličnih razloga i obaveza. Čovek tog kalibra uvek teži usavršavanju i nije logično da će pored toga imati dovoljno vremena da se posveti radu u Gradakom veću.

  Reply
 4. Goran Markovic

  Sta ste digli frku oko toga sto nije vise u Vecu ,pustite coveka neka ide i radi sta hoce , ali niko ne pominje ko ga je predlozio u Vece i zbog cega i da zavrsimo jednom sa tom pricom.Srecan nastavk rada u daljem usavrsavanju.

  Reply
   1. Goran Markovic

    Opsedmuti ste Jokicima za vas ja imam mozal i mislim svojom glavom , naravno da uvek znam ko.pise i sta je to sto sam napisao a nije tacno a kada prodjete pored mene kabinete glavu tamo gde vam je mesto.Al jos jednom da pitam ko ga je predložio i znao je da neće moći da mu se ispuni ono što su mu obecali, u stručnosti ne želim da ulazim i ostalo .Pozdrav volim ja vas .

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.