Brojni ugostitelji sinoć zatvorili lokale u 22h

Brojni valjevski ugostitelji sinoć su u 22h zatvorili svoje lokale. Razlog ranijeg zatvaranja jeste kontrola kovid propusnica.

Od sinoć je zvanično stupila na snagu odluka Kriznog štaba Srbije po kojoj  svi oni koji žele da u ugostiteljskom objektu borave nakon 22h moraju imati kovid propusnice. Iako je najavljeno da će kažnjavanje zbog nepoštovanja ove mere praktično početi u ponedeljak uveče, a da će ova dva dana biti ostavljena za prilagodjavanje , jedan broj valjevskih ugostitelja sinoć u 22 h zatvorio je svoje objekte.

Kao razlog za zatvaranje pre kraja radnog vremena oni navode upravo kovid propusnice .” Ne želim da delim svoje goste , svi su ljudi dobro došli . Ne pravim razliku medju gostima. Kako da sa vrata vratim redovnog I stalnog gosta? To ne mogu I jednostavnije je da zatvorimo ranije I izbegnemo bilo kakve probleme”,objašnjava jedan od valjevskih ugostitelja.

U toku večeri na Gradskom trgu stotinak Valjevaca protestovalo je zbog uvodjenja kovid propusnica.

5 comments on “Brojni ugostitelji sinoć zatvorili lokale u 22h

 1. Lekar

  Vlasnicima lokala je dato u nadleznost da imaju uvid u privatne zdravstvene podatke svojih gostiju i da tumace te podatke. Jos nedostaje da mogu da prepisuju terapiju i da im se dodeli diploma Medicinskog fakulteta.

  Reply
 2. Radnik

  Ja kad sam bio mlad restorani su se redovno zatvarali u 22, Narcis i Grand do 12 , vikondom do 01,

  Reply
 3. Mare

  Otvoriće svi oni i kontrolisaće samo tako kad se kovid propusnice budu primenjivale tokom dana, kao što je u većini Evropskih država. Sad tupe pod izgovorom da su im svi jednaki, možeš misliti.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.