Leksington bend podigao Valjevo na noge

Nakon podizanja zastave Tešnjarskih večeri i zvaničnog otvaranja manifestacije po 34. put, Tešnjarske muzičke večeri otvorio je jedan od najpopularnijih pop bendova u zemlji i regionu, Leksington bend! Osnovani su 2004. godine, a svoj prvi album „Kako je, tako je“ su objavili 2010. godine od kada počinje njihov muzički put po zvezdama.

Pevač benda, Bojan Vasković, zahvalio je Valjevcima na podršci i na lepom dočeku, a pre svega na sjajnom raspoloženju.

„Čini mi se da smo prvi put u ovom gradu na ovom mestu, ovim povodom i srećan sam jer nam je pripala čast i zadovoljstvo da budemo sa vama i da nastavimo ovu lepu tradiciju“, poručio je sa bine frontmen benda poželevši da Tešnjarskih večeri bude makar još stotinu.

A onda je krenuo provod. Prepun plato ispred Centra za kulturu pevao je sa članovima benda njihove popularne hitove kao što su „Donesi“, „Miris karmina“, „Dobro da nije veće zlo“, „Potraži me“, „U srce udaraj“, ali i hitove njihovih kolega, neke starije, neke novije, kako rekoše, jedino je važno da narodu bude lepo.

„Vidi se da je raja dobro raspoložena i drago mi je što smo učesnici ove godine na ovoj tradicionalnoj manifestaciji. S obzirom da je jedan član naše ekipe baš iz Valjeva, rođeni Valjevac Darko Jovanović (klavijaturista), to nosi neku posebnu draž i zaista nam je srce puno. On nas je dočekao kao pravi domaćin, kao i celo Valjevo. Imamo spremljen dobar repertoar za Valjevo, biće tu naših pesama, a volimo da izvedemo i neke pesme naših dragih kolega, neke starije, neke novije. Uskoro Će biti i nekih novih pesama, izlazi jedan jako dobar duet“, najavio je Bojan iz Leksington benda i dodao da uživaju u nastupima, nakon perioda zatvaranja zbog epidemije korona virusa i koncertom u Valjevu započinju drugi krug turneje koja bi trebalo da se završi krajem avgusta.

3 comments on “Leksington bend podigao Valjevo na noge

  1. БанДит

    Учествовали бисте ви мало сутра да не делите паре са Вучићем.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.