Vuk Jeremić (NS): Ponosni na valjevski odbor

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i potpredsednik Miroslav Aleksić posetili su juče valjevski odbor ove stranke i tom prilikom obišli Valjevo i okolinu, mahom ruralna naselja i manastir Ćelije, razgovarali sa građanima, a na Trgu Desanke Maksimović održali su konferenciju za medije. Kako je istakao Jeremić, GrO NS Valjevo jedan je odbora na koji su najviše ponosni.

„Mislim da tu beležimo najveći rast kada je reč o članstvu, verovatno i u celoj Srbiji. To je zbog izuzetnih ljudi koji se nalaze u GrO NS u Valjevu. Nemoguće je baviti se politikom na način na koji stvarno želite, da napravite neku promenu u društvu ukoliko sedite u fotelji, ukoliko se samo bavite društvenim mrežama, tvitujete, pa čak i da ste najpametniji čovek na svetu. Politika je odnos sa ljudima. Srbija je duboko razočarana u politiku zbog svega što se dešavalo otakako je u Srbiji uvedeno višestranačje, dakle proteklih 30 godina. Postoje generacije političara i razne vlasti koje su se promenile i koje su ostavile negativan trag u utisku običnog sveta. Da li je politika bavljenje nekim poslom zarad ostvarenja lične koristi ili je borba da se neke stvati promene na bolje za širi krug ljudi, za celu državu. To nije moguće ukoliko niste prisutni svude i na svakom mestu. Kao čovek to ne možete, morate imati predstavnike svuda i na svakom mestu, ljude koji misle kao vi, koji dele vaše vrednosti. Zbog toga sam ja jako ponosan što imamo predsednika valjevskog odbora kao što je profesor Miloš Milivojević koji u sebi nosi vrednosti i uverenja Narodne stranke, i dobrim delom zog njega je stranka počela da se čiri“, ocenio je Jeremić.

Tokom trajanja konferencije za novinare, predsednika Narodne stranke pokušali su da prekinu prolaznici, na šta je Jeremić prokomentarisao:

„Očgledno da imamo organizovan doček u Valjevu, osećam se privilegovano zbog toga jer očgledno postoji interesovanje sa raznih strana za našu posetu ovde. Najdraže mi je što su obični ljudi, građani prilazili, postavljali pitanja, pitali nas dokle će ovo da traje, da li je ovo normalno, da li možemo da živimo na ovakav način, a sa druge strane, drago mi je i što je očigledno i vlast pokazala veliko interesovanje za naš dolazak ovde, doduše, ne kroz prisustvo čelnih ljudi, oni su sada na drugom mestu, ali očigledno među nama imamo predstavnike vladajuće strukture koje ovom prilikom pozdravljam“, rekao je Jeremić.

Na pitanje novinara o brojnim aferama koje u poslednje vreme isplivavaju na površinu, Jeremić je istakao da čelnici aktuelnog režima moraju da snose političku odgovornost za širenje organizovanog kriminala u zemlji,  čak i da ništa od onoga što se u javnosti pojavilo o njihovim vezama sa Belivukovim klanom nije tačno, jer kako je naglasio, ta kriminalna grupa nije postojala pre dolaska SNS na vlast, odnosno da je od nule nastala u vreme aktuelnog režima.

23 comments on “Vuk Jeremić (NS): Ponosni na valjevski odbor

  1. Анонимни

   Vuk je tada imao 13 godina. Gde se setiste 90 – ih? Kakav je sendvič?

   Reply
   1. glasač

    Sendvič je odličan a takav anoniman si bio i 90 tih kada si glasao za Slobu,anonimno da niko ne zna za koga si

    Reply
 1. Добронамерни савет

  Да ли је могуће да је Жељко Ђукић коначно нашао странку која ће да га прими у чланство? Покушавао је на више места и нико га није хтео. Вуче, баш си се усрећио са њим.

  Reply
  1. Ne dajem savet u prazno

   Aaa, sad vam Djukic smeta i kada nije u vašoj stranci. A sto ne radite nešto, nego kukate. Kada ste tako „vidljivi“ sa članstvom hajde organizujte nešto ovako. Opet ne možete? Što? Nema Djuke da vas organizuje.

   Reply
   1. Sanja

    Stranka gde su braća Ivkovići i Trifunovići vec je poznata Valjevu. Imaju i dokazi. Podloske ne trebaju. Neće vam uspeti zadatak po nalogu Sns! Divci, malo li je…. Pumpa na Kosmaju , malo li je…. Sudska presuda, malo li je…. Hoćemo još?

    Reply
   2. Hrabar u tami

    Šta ste se miševi uplašili Djukica? Čemu nervoza?Čemu panika? Opustite se kao kod zubara…. On nešto zna o vama, pa se cimate toliko? Dižete mu rejting i koliko god ga pljujete, toliko on skače. Dokazi? Ovako licite na Sns botove, a možda i jeste ubaceni. Sto nesto ne radite, kao on u petak, nego sedite za tastaturom i pišete sa lažnim profilom. Mada znamo da piše buckastiji Trifunović, njemu je Djuka idol od ranije

    Reply
   3. Tajna veza

    Objasnite nam kako to da Darko Trifunović SSP radi i dalje na određeno u Krušiku iako je „kritičar“ vlasti? Zašto obični građani dobijaju otkaz u Krušiku, a dotični ne? Kakve on to zasluge ima u Sns? Da nije Boze sačuvaj ubačen u SSP?

    Reply
   4. Higija

    Care, što je naš ovoliko pored Djukica? Da li ti misliš da smo mi maloumni? Da je loš ne bi smo bili uz njega! Očigledno da si ti isfrustriran što ne možeš biti on pa sam pišeš i potpisujes komentare protiv njega.

    Reply
 2. Oslobođenje Valjeva

  Milos Milivojević je čovek iz naroda i pravi uzor. Sa Milivojevicem do pobede!

  Reply
 3. Milan

  A naprednjaci imaju falsifikatora u svojim redovima. To dovoljno govori o toj stranci i kakve vrednosti neguju. Sramota svakog građanina Valjeva

  Reply
 4. 5.oktobar

  Dugo smo čekali na čoveka, koji nam nudi revanšizam i rušenje Pinka. Moj glas ide za Narodnu stranku.

  Reply
 5. Vuk Jeremić za predsednika p

  Valjevo je dočekala pravog državnika, a ne Belivukovog nalogodavca.

  Reply
 6. мр Предраг М.Вулетић

  https://www.youtube.com/watch?v=oTsXyXbZIh8
  Како може бити част и задовољство имати за госта Зорана Чичка чија фирма Крушик Акумулатори није уплазила плате и доприносе стотинама ваљеваца а тренутно је у процесу ликвидације? Не сумњам у челне људе Градског одбора али је шеф странке дужан одговор на ово питање о фабрици.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.