Još dvoje biciklista Sputnjika na kampu reprezentacije

U ponedeljak je od strane direktora  reprezentacije Srbije stigao poziv za najboljeg Valjevskog biciklistu Bogdana Angelovskog da ovog vikenda nastupi za kadetski nacionalni tim naše zemlje na trci u Mađarskoj na jezeru Balaton.

Bogdan Angelovski

Mladom članu BK SPUTNjIK Valjevo koji je ovogodišnji prvak države u MTB-u i vicešampion u drumskoj vožnji ovo je drugi  nastup u 2021. godini u najdražem dresu Srbije i uz klupskog druga, takođe reprezentativca u MTB – Borisava Đurića zasluženo obezbeđuje mesto na vrhunskoj biciklističkoj sceni pripremajući se za nastupe koji otvaraju vrata starijih reprezentativnih kategorija, kao i za put koji vodi do najvećeg sportskog cilja – nastup na Olimpijadi kao član kluba iz grada na Kolubari.

Biciklistički klub Sputnjik, pored Angelovskog i Đurića, ima i još dva nova kandidata za reprezentaciju i to u mlađe kadetskoj konkurenciji Igora Davidova i Nikoliju Kulinčević koji su od strane selektora određeni za kamp reprezentacije koji se ove nedelje održava u Šidu. Ovo je veliko priznanje za ove mlade takmičare čije vreme tek dolazi i koji sa još 20-ak svojih klupskih drugova sa kojima zajedno treniraju pod nadzorom Zorana Jelića, nakon decenijskog mrska, zasigurno predstavljaju svetlu budućnost biciklističkog sporta u Valjevu.

 FOTO: bksputnjikvaljevo@mail.ru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.