GO DSS: Puna podrška protestu meštana valjevskih sela

GO DSS izdao je saopštenje za ajavnost u kome izražava punu podršku meštanima valjevskih sela koji protestuju zbog nemanja električne energije . Saopštenje prenosimo u celosti.

“Apsolutno  je  neverovatno da u 21-om veku građani valjevskih sela:Tupanci, Pričević, Majinovići, Stave, Bobova, Beomužević, Stapar, Bukovica….. nemaju električnu struju u kontinuitetu i po  72 sata pa i duže i to traje intenzivno  već poslednjih šest meseci,

Naravno stalni nestanci električne struje su prouzrokovali enormne štete u domaćinstvima ovih Valjevskih sela ,kvarovi na električnim uređajima,hrana koja se nalazi u zamrzivačima se pokvarila ,velike količine mleka su bačene zbog nefunkcionisanja rashladnih uređaja u kojima se prikuplja i hladi mleko i i još mnogo toga.

Još je neverovatnije da niko nepreuzima(EPS) odgovornost(nerešava problem) za nastalu štetu u seoskim domaćinstvima,niti ko hoće da obešteti oštećena seoska domaćinstva i pored nekoliko sastanaka predstavnika meštana i ljudi iz EPS-a ,sve je ostalo u domenu lažnih obećanja uz samovolju , bahatost kao i totalnu nezainteresovanost  odgovornih pojedinaca iz EPS-a.

Takođe se postavlja i nameće  pitanje šta je sa novcem koji je doniran EPS-u od međunarodne organizacije IERD za izgradnju dalekovoda Stave-Pričević Valjevo???

Stoga su meštani ovih sela prinuđeni da radikalizuju proteste blokadom magistralnog puta Valjevo-Loznica i apsolutno ih podržavamo u tome.

GO DSS Valjevo.”

2 comments on “GO DSS: Puna podrška protestu meštana valjevskih sela

  1. Ticu

    Za vreme vas nikad nije ni vrsen raskres dalekovoda. Sada ce se raditi prvi put nakon ko zna koliko godina.

    Reply
  2. Voja

    Nakačili se kao krpelj, pa ne puštaju. Umesto da se ne javljaju (jer ništa svrsishodno u valjevskim selima nisu učinili, sagradili, privredili), oni se ovako javno sramote. Eh, a kakva je nekad sila bila DS, a na šta su spali danas.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.