Uhapšen valjevski ginekolog

Kako Vamedia nezvanično saznaje, valjevska policija, po prijavi oštećene, uhapsila je ginekologa D.A. zbog nedozvoljenih polnih radnji. Istom odredjeno zadržavanje.

Kako Vamedia nezvanično saznaje, ginekolog je uhapšen nakon što je prijavu policiji podnela njegova pacijentkinja, a incident se dogodio za vreme pregleda.

Po istim saznanjima, pacijentkinja je na pregled došla zbog ultrazvuka dok je osumnjičeni insistirao na ručnom pregledu. Oštećena je do tančina potom objasnila dogadjaje koji su usledili.

Nakon podnošenja prijave policija je istog uhapsila I odredila mu meru zadržavanja do 30 dana.  

10 comments on “Uhapšen valjevski ginekolog

 1. Laki

  Nema sanse, u ordinaciji prilikom pregleda prisustvuje i sestra, ko ce platiti kad se i ako se dokaze suprotno?
  Danas svako ljubomorno zensko moze prijaviti za seksualno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje partnera ili muskarca ako joj je pao mrak na oci ili ljubomora? Ne tvrdim da nije se desilo, prvo dokazati pa onda osudjivati!

  Reply
 2. Zlatko

  Laki, očigledno nikad nisi bio kod ginekologa. Sestra nikad nije u ordinaciji kad dr vrši pregled.

  Reply
  1. X

   Ali je pored, morala bi cuti negodovanje, vrisku… Nije sigorno cutalo ni jedno od njih!

   Reply
  2. Анонимни

   Vi Zlatko očigledno nikada niste bili kod ginekologa. Sestra je uvek uz doktora dok pregleda ručno i dodaje mu potrebstine za pregled za uzimanje uzoraka, briseva….

   Reply
 3. Dr

  UZ je pomocna dijagnostička metoda. Primarni je pregled. Ne može pacijentkinja da odredjuje doktoru kad ce da joj radi UZ. Ako pacijenti znaju šta im treba nek se sami leče.

  Reply
 4. Miloje Milojevic

  Zato sam se ja manuo zenski, mozete da zamislite situaciju, da se sada neka od njih pojavi i prijavi me da sam je seksualno uznemiravao 1978. godine….Posle njene prijave ja u corku…Njoj se veruje…

  Reply
 5. Miloš Marjanović

  baš je krenulo ovo prijavljivanje, uzelo maha baš. Nakaradni zakoni nakaradnog Zapada

  Reply
 6. DANKA

  NEMA SANSE DA JE TAJ DR TO URADIO.NAMESTALJKA.TO JE NAJPOSTENIJI GINEKOLOG.PROVERITE LAZNE OPTUZBE JER SESTRA JE UVEK U ORDINACIJI PRI PREGLEDU.KOLIKO LAZI I NAMESTENIH KOMENTARA OD цензурисано.ZAR SE NE VERUJE DR VEC NEKOJ cenzurisano.KAD SE DOKAZE NEVINOST DR SUD NEK JE OSUDI NA MAKSIMALNU NOVCANU KAZNU A I ZATVORSKU BAR KOLIKO I DR.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.