U slučaju Teodosić očekuje se pokretanje predistražnog postupka

Više tužilaštvo u Valjevu, nakon što je primilo krivičnu prijavu za pokušaj silovanja protiv Jovana Teodosića, direktora hotela „Crni vrh“ na Divčibarama, treba da naloži predistražne radnje i prikupljanje informacija, ali takav zahtev valjevskoj policiji još nije stigao, saznaje Vamedia.

U sklopu tih radnji, kako saznajemo, uslediće i saslušanje prijavljenog, kao i prikupljanje informacija od potencijalnih svedoka. Podsećamo, krivičnu prijavu protiv Teodosića podnela je bivša radnica hotela I. R. (43), koja tvrdi da ju je on napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi. Ona se tada nalazila na probnom radu pre otvaranja “Crnog vrha” 22. decembra te godine.

Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, to je bio jedini slučaj da je I.R. prijavila svog direktora.

„Nakon te večeri, on joj se čak izvinio, pričao da je bio pod uticajem alkohola, da se to više nikad neće ponoviti i molio je da ne daje otkaz već da ostane da radi u hotelu“, navode naši pouzdani izvori.

Po saznanjima Vamedije, pravni zastupnici I.R. će sledeće nedelje podneti krivičnu prijavu protiv preduzeća na čijem čelu je Teodosić, jer smatraju da joj je otkaz uručen protivpravno, odnosno, da je u pitanju falsifikovanje blanko dokumenta koji su svi zaposleni potpisali uz ugovor o radu.

Kako piše Kurir, Jo­van Teo­do­sić ni­je že­leo da da­je bi­lo ka­kve izja­ve za me­di­je, već je an­gažo­vao advo­ka­ta.

“Pri­ja­te­lji­ma i po­ro­di­ci je sa­mo kra­t­ko re­kao da op­tu­žbe pro­tiv nje­ga ni­su isti­ni­te, ali da će sve oko op­tu­žbi I. R. da pre­pu­sti advo­ka­tu kog je ju­če an­ga­žo­vao, jer ve­ru­je da će svo­ju ne­vi­nost do­ka­za­ti pred na­dle­žnim dr­žav­nim in­sti­tu­ci­ja­ma”, ot­krio je za Ku­rir izvor bli­zak Teo­do­si­ću.

8 comments on “U slučaju Teodosić očekuje se pokretanje predistražnog postupka

 1. Zivojin

  Zena je ok, samohrana majka, ima divnu decu, a teodosic je poznat kao alkoholicar zbog cega i nije napravio ozbiljniju karijeru kao brat

  Reply
 2. sin anarhije

  A i ti nisi napravio ozbiljniju karijeru njer se zoves Zivojin pa si ostao seoski

  Ni ti nisi napravio ozbiljniju karijeru od lokalnog seoskog klosara ispred europroma jer te kum krstio Zivojinom , pa si tokom godina razvio vestinu virenja u tudje dvoriste , ako je samohrana majka sta si joj ti SVALER kad sve znas …. jos jedna nezaposlena koja bi da se ovajdi kod onih koji imaju pare, a jos jedan primer da smo kao drustvo dotakli dno …

  Reply
  1. Дверјанин014

   Претерујете обоје. Водите свој живот.

   Reply
 3. Goran Markovic

  Necu ulaziti u detalje nadam se pravicnoj i postenoj istarzi ali da pitam ili podsetim .Da li je istina da ova osoba sto je optuzila Teodosica nije dobila otkaz pre 7 dan u zasto , da li je istina da je prijateljica gvozdenovica i njegove gorice Bozic BEMAKO , da li je ova osoba bila zaposlena u Domu zdravlja na nezakonit nacin tj. radila na pultu Doma zdravlja i ko je bio direktor , dok su druga deca sa zavrsenom medicinskom skolom cekali na birou i ko je njena bivsa svekrva , cija je ona prijateljica i da li mozda ima nekakve veze sa desavanjima i optuzbama koja su se desila neki dan u Domu zdravlja Valjevo i optuzbe na slicna desavanja koje su upucena ginekologu dr Antonic D ?Naravno Drzavni organi neka utvrde pravo stanje i nadam se da ce to uraditi na zakonit i pravican nacin.

  Reply
 4. Zivojin

  Kod nas sve napasnici na pozicijama. Predsednik prekrsajnog suda, onaj iz petnice, teodosicev brat, gajic iz novog naselja, onaj iz sps-a s dva prezimena sto je hapsen zbog nekih tendera, teca stefanovica ministra.

  A ovom sinu anarhije smeta istina. Seljaci ne siluju, oni pitaju snajka hoces dati il neces. A ovi gradski sto su dosli do malo para misle da mogu nekaznjeno da siluju

  Reply
  1. sin anarhije

   Ne bih komentariso ljubav na seoski nacin , posto bi samo na podrucju od Brezovica do Debelog brda , Holivud napravio seriju filmskih nemogucih hitova na osnovu csvega sto se tu dogadjalo po lokalnim familijama i to tipa da li je moguce neke stvari ocekivati cak i od polupismenog naroda kakav i jeste , a a meni kao rosjenom tesnjarcu ne smeta istina nego takvima kao tebi , a licno vas seljake ne mogu ocima da gledam ….

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.