U decembru, gradjanima još 20 evra pomoći od države

Svi punoletni gradjani Srbije u decembru će od države dobiti još po 20 evra, najavio je predsednik države Aleksandar Vučić.

Gostujući na televiziji Pink , predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će u decembru uslediti još jedna tranša novčane pomoći za gradjane Srbije .

To znači da će penzioneri od septembra do decembra od države dobiti ukupno 100 evra, a da će svi ostali građani, koji su se već prijavili za pomoć, a njih je 5,75 miliona, dobiti ukupno 50 evra, precizirao je Vučić.

Jedna od novina koja bi mogla biti uvedena je I podsticaj radjanju u Srbiji, a Vučić je za TV Pink izjavio da je njegov predlog da podsticaj bude u iznosu od 5000 evra.

„Ići ćemo sa izmenama zakona i olakšaćemo trudnicama i porodiljama mnoge stvari, a ići ćemo i sa velikim i značajnim uvećanjem iznosa za rađanje dece , za prvo, drugo, treće i četvrto dete“, rekao je Vučić.

U toku gostovanja na pomenutoj televiziji, aktuelni predsednik je rekao da na osnovu istraživanja koja se rade , ne može da kaže da se neće kandidovati na sledećim izborima.

7 comments on “U decembru, gradjanima još 20 evra pomoći od države

  1. Laki

    A mi smo slepci kraj kontejnera, mislim, pa cekamo toju milostinju?
    Ostavke i odlazite, hocemo mlade i dokazane u svom poslu ljude i ljude iz struke!

    Reply
    1. Radnik

      Dragice,neka prestane jednom da se vise bori. Gde god se on borio za Srbe, Srba tu vise nema ili su u tragovima, ako ovako nastavi da se bori i mi dozvolimo, Nece Srba biti ni u Srbiji ili ce ih biti za pod jednu sljivu.

      Reply
  2. Анонимни

    Gledao sam emisiju i zelim da kazem da Srbija treba da zada konacni udarac mafiji. Ako treba i vojsku angazovati, ne sme mafija da radis ta joj je volja, samo ostro! Svasta su mafijasi radili i treba za to da odgovaraju.

    Reply
  3. Roki

    Istrazivanja? Zar vam trebaju istrazivanja da bi shvatili da ce osvojiti bar dve trecine glasova, svidelo se to kome ili ne?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.