Novi uspesi biciklista Sputnjika

Niska uspeha mladih biciklista valjevskog Sputnjika nastavljena je drumskim Kupom Srbije koji je održan u nedelju u Odžacima. Ovogodišnja državna prvakinja u vožnji na hronometar, mlađa poletarka Natalija Kulinčević briljantnom vožnjom uspela je na početku trke da se odvoji od svojih konkurentkinja i sa skoro jednim minutom prednosti osvoji zlatnu medalju i učvrsti vođstvo u generalnom plasmanu.

Mlađem poletarcu Marku Ćesareviću u sprintu velike grupe za malo je izmakla pobeda i morao se zadovoljiti trećim mestom, baš kao i mlađa kadetkinja Nikolija Kulinčević koja je bila u vođstvu do 1 km pre cilja, ali i osvajanje bronzane medalje je veliki uspeh. Ostalih 10-ak takmičara BK SPUTNjIK su izborili plasmane od 5. do 15. mesta čime su pokazali dobru formu koju uspešno održavaju u ovom delu sezone pripremajući se za završnicu u kojoj ih čeka još nekoliko kupova Srbije i dva državna prvenstva u brdskoj i kriterijumskoj vožnji.

Kadetski reprezentativci Bogdan Angelovski i Borisav Đurić su u završnoj fazi priprema za MTB Balkanijadu koja se za nekoliko dana održava u Bihaću i na kojoj će predstavljati našu zemlju kao članovi tročlane ekipe nacionalnog tima Srbije.

FOTO: bksputnjikvaljevo@mail.ru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.