OkO SNS: Podrška predsedniku u borbi protiv kriminala

Okružni odbor Kolubarskog okruga Srpske napredne stranke pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv kriminalnih grupa, tajkuna i  mafijaških klanova, koji pokušavaju da destabilizuju našu državu.Tim povodom Okružni odbor ove stranke izdao je saopštenje za javnost u kome se na dalje kaže:

 “Pretnje predsedniku i njegovoj porodici neće zaustaviti obračun sa kriminalnim grupama i njihovim nalogodavcima jer mafija ne sme biti jača od države.

Takozvani opozicioni lideri pridružili su se Belivuku nazivajući ga svedokom, i pored toga što dobro znaju da se radi o kriminalcu, koji je suočen sa dokazima za brojna monstruozna ubistva i zločine.

Za razliku od njih, naš predsednik Aleksandar Vučić je čovek koji se svakodnevno bori za bolju budućnost naše dece, koji je izvukao Srbiju iz bankrota i dogovorene “privatizacije”, vratio joj obraz, čast i ponovo je pozicionirao na mapu Evrope i sveta.

I zato danas poštena i hrabra Srbija, složnija nego ikada stoji uz svog predsednika Aleksandra Vučića .

Okružni odbor Srpske napredne stranke Кolubarskog okruga stajaće uz svog predsednika na jedinom i pravom putu napretka i razvoja naše države.

 Srpska napredna stranka
Okružni odbor kolubarskog okruga”

17 comments on “OkO SNS: Podrška predsedniku u borbi protiv kriminala

 1. Valjevac

  Sava mala Helihopter fališ diplome starlete afera Krušaka Jovanjica konzoli pevači …. pa i to je kriminal bez sankcija

  Reply
   1. Radnik

    Dragi Krusikovac, Zuti i crveni su male mace u odnosu na ovu napast koja je spopala Krusik sa dolaskom Bivseg magacionera, Mladena Petkovica, Osiguranika, Jelicica ,Skoka,Zeljka Bezbednjaka naravno i njihovih poltorana Brankice, Dragicice, i drugih. Zdusno unistavanje se nastavlja i dalje, Vlada je bio iz te ekipe, treba ga sada okriviti za Sve. Niko ozbiljan ne misli da ce Joka Svitlica i oficir iz BGD- koji se za sve pita (kao da nije bio clan Nadzornog odbora kada su donosene najpogubnije odluke za HK). Moze Drzava (narod) potrositi jos 40-50 miliona evrica samo da produzi agoniju? Nadam se da ce se ovo zavrsiti bar LUSTRACIJOM, da vi clanovi i botovi bar jedno duze vreme necete moci da radite u drzavno javnom sektoru? a za ove vise bogami i bukagije i banja na Obnici

    Reply
 2. Danijel

  A ko je stvorio tog Belivuka? Kod koga je Belivuk dolazio na kanabe u kolubarskom okrugu? Ko su “vaspitači” iz SNS koji su disciplinovali demokrate i socijaliste za izbore u Mionici, pa u Lučanima?

  Reply
  1. Pametnije je nekad cutati

   Po toj logici isto tvrdite da je Kuma i Siptara stvorio Djindjic? Nemojte da pisete gluposti.

   Reply
   1. Radnik

    Kuma i Siptara je stvorio Slba? A Djindjica je ubila drzava odnosno drzavni sluzbenik!

    Reply
 3. Tucko

  A jel možete da kažete šta ste uradili kao lokalna vlast za 13 meseci i 3 dana?

  Reply
 4. Đorđe

  Podrška predsedniku Vučiću na hrabroj politici koja Srbiju čini ponovo jakom.

  Reply
 5. Kratko

  Da li je moguće da jln i ekipa oko nje jedino znaju da slepo slušaju sekulu & co i štancuju ovakve gluposti?
  Znaju li možda šra je taj beli uk tražio na, razbijanju studentski demonstracija sa sve policijsko znakom?
  Samo vi štancujte gluposti i uvlači te se u dupe precedniku tako se jedino opstaje na vlasti. Nema veze što to što pišete nema veze sa mozgom i što lažete narod, sve to nije bitno samo vlast.
  JLN kao veliiiki stručnjak sa kupljeno sega mega diplomom vodi odbor???

  Reply
 6. Дверјанин014

  Девета година замена теза, продаја м… за бубреге. Ничија до зоре није горела, неће ни ваша. Сиктер.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.