SNS Valjevo poziva nadležne da reaguju

GO SNS izdao je saopštenje za javnost u kome najoštrije osudjuje pretnje smrću Aleksandru Vučiću na društvenim mrežama. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, najoštrije osuđuje pretnje smrću, koje su upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću!

Poslednji u nizu verbalnih napada koji se dogodio na jednoj od društvenih mreža je još jedan u nizu pokušaja da se pretnjama i zastrašivanjem predsednik Vučić zaustavi u naporima da Srbija bude moderna, uređena i uspešna država.

Kada neko ima nedvosmislenu i ogromnu podršku građana, što je dokazano na demokratskim izborima, očigledno da za pojedince ne postoji drugi način da dođu do vlasti, nego pozivajući na najgori scenario koji može da zadesi jednu državu.

Delovanjem uperenim protiv Srbije i njenih nacionalnih interesa, doprinose ovakvim strašnim pretnjama i govoru mržnje.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i izražava neizmernu zahvalnost na svemu što čini kako bi naša zemlja što više napredovala, a naši stanovnici što bolje živeli!

Zato pozivamo sve nadležne organe da hitno reaguju kako bi počinilac bio uhapšen, a život predsednika zaštićen.

Srbija predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem je povratila nadu za bolju budućnost, modernu i uspešnu državu i u tome je neće niko zaustaviti!

Živeo predsednik Srbije Aleksandar Vučić! Živela Srbija!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo“

12 comments on “SNS Valjevo poziva nadležne da reaguju

  1. sin anarhije

    Srbija je zemlja seljaka na brdovitom Balkanu , privremeno doseljenih u Beogtrad , a po vladavini prava , kriminalu , nasilju na svakom koraku , ljudima koji jedni dtuge ne podnose i siiromastvu , sve samo ne moderna i uredjena ….

    Reply
  2. Eto

    Strašno,to su neki mnogo opasni što prete,prvo ga osudite što je skidao bulevar Đinđića i lepio Mladića i Đinđić je ubijen a vi to podržavali i slavili.

    Reply
  3. Pedja Kolubara 2

    Kada nadležni budu odreagovali kako treba svi vi iz SNS ćete biti pohapšeni. Svi do jednog.

    Reply
  4. Igor

    Medijskom satanizacijom žele uništenje predsednika Vučića. On njihovu mržnju pobeđuje radom i rezultatima na jačanju Srbije.

    Reply
  5. Marko

    Koliko je pokrenuto istraznih radnji za 10 godina ,svake godine SNS objavljuje pretnje,atentate Vucicu ,nalaze oruzje, ljudi imate li vi vlast ili ne .

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.