Smena direktora u Krušiku

Nadzorni odbor Holding korporacije “Krušik” smenio je generalnog direktora Vladana Lukića,  a nacionalni mediji prenose nezvanična saznanja da je novoizabrani direktor Jovanka Andrić.

Vladan Lukić smenjen je odlukom NO sa mesta direktora . Na ovo mesto došao je nakon Mladena Petkovića u decembru 2018. godine sa mesta izvršnog direktora za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju.

Nacionalni mediji prenose I nezvanična saznanja da je na Lukićevo mesto postavljena diplomirana inženjerka hemije Jovanka Andrić.

15 comments on “Smena direktora u Krušiku

 1. Branko

  Tuzno i jadno, e naprednjaci zutaci Vam vode fabrike jadan narod, bravo Vucicu sram te bilo najvece protivnike postavljas za direktore NIKAD GLAS SNS!!!

  Reply
 2. presa

  Bivšeg člana demokratske stranke zamenjuje sestra istaknutog čoveka demokratske stranke koji je takodje bio direktor ove firme. Krušik je sve samo ne SNS firma, a kako posluje vidi se iz priloženog, pretpostavka je da je dug blizu 110 miliona dolara.

  Reply
  1. Radnik

   Magupe, svak normalan je znao da ce posle Mladenovog pevanja doci do kuknjave, rasula ako ne istecaja !

   Reply
 3. Pera

  Ima dobre preporuke iz Koceljeve gde je bila tehnolog ??? (sa fakultetom hemije) na preradi voća i povrća 🙂

  Reply
 4. Тактичко повлачење

  Услов за постављање новоизабране директорке је да не покреће тужбе против претходног руководства!

  Reply
 5. Radnik na određeno

  Kao hemičar umesto da pravi pomade i ostavlja krastavčiće kao u Koceljevi odakle je i došla za direktora,ona je za vreme direktorovanja njenog rođenog brata,postavljala tehnološki liniju kovanja u kovačnici zašto je dobila 6000 evra nagrade i opremila stan,dok bata ima a novu kuću u Belom polju i vazda stanova. Teško radnicima,Zagrebačka škola konačno zatvara Krušik

  Reply
 6. VaOpustencija

  Izvin’te, nije ona “sestra bivšeg direktora”, no preko 30 godina dipl.stručnjak u Krušiku, malo li je. Doduše, iz Valjeva je, ako je to problem – onda ništa.

  Reply
 7. Nebojša

  Gdesu botovi sa komentarima da hvale Krušik.Zlatno doba!!!Kolikoje dosad radnika
  dobilo otkaz..

  Reply
  1. Gangula

   Sta ti bre hoćeš? Sta ti znaš šta se u Krusiku radi? Bolje ti je da ćutiš kad nista ne znaš. Ona je trenutno vršilac dužnosti direktora Krusika dok ne dodje neko drugi.

   Reply
 8. Filip

  Pod hitno smeniti nadzorni odbor.Potrebno je pod hitno uplatiti doprinose za zdravstvo.Kako je moguće da zaposleni nemogu da dobiju svoju terapiju i da plaćaju bolnicu.Zbog ovoga pojedinci treba da odgovaraju.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.