Natalija Kulinčević prvak države- Marko Ćesarević bronzani

Na prvenstvu Srbije u pojedinačnom hronometru – „vožnja na vreme“ koje je u petak održano u Erdeviku, mlađa poletarka iz BK SPUTNjIK Valjevo –  Natalija Kulinčević okitila se titulom državne prvakinje pošto je sjajnom vožnjom nadvisila svoje rivalke i ubedljivo trijumfovala na ovom nacionalnom šampionatu.

Njen vršnjak Marko Ćesarević je potvrdio visok nivo forme i u konkurenciji 20 biciklista iz cele zemlje uspeo da se okiti bronzanim odličjem. Pobedničko postolje za malo je izmaklo četvrtoplasiranom kadetu, našem reprezentativcu Bogdanu Angelovskom, dok su se petim mestom morali zadovoljiti u mlađe kadetskoj konkurenciji Igor Davidov i Nikolija Kulinčević kojoj je do srebrne medalje falilo samo 5 sekundi brže vožnje. Ćesarević Marija bila je osma, sestre Tošić, iako bez drumaških bivikli već sa sa MTB biciklima bile su deveta i deseta a ostali takmičari su ostvarili plasmane između 10. i 17. mesta.

U subotu na stazi Beranovac kod Kralj održaće se drumsko prvenstvo Srbije na kojem je BK SPUTNjIK  prijavio rekordnih 23 takmičara što je najveći broj prijavljenih od svih klubova u našoj zemlji što pokazuje da vredan rad trenera i roditelja u ovom najboljem Valjevskom biciklističkom klubu daje sportske rezultate vredne svake pažnje.

FOTO: bksputnjik@mail.ru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.