Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo najoštrije osuđuje besramno širenje laži o Danilu Vučiću  sinu predsednika Srbije, posredstvom Đilasovog portala stavljajući ga u kontekst svih onih nečasnih radnji kojima su oni bili skloni dok su svojevremeno sa pozicije vlasti pljačkali ovu državu i njen narod.

Medijska hajka koja se vodi protiv predsednika Vučića preko napada na njegovu decu je očajnički potez Dragana Đilasa u nedostatku političkog programa, ideologije i vizije koju bi mogli da ponude građanima. Brutalan obračun sa predsednikom u nameri da, kada ne mogu da mu se suprotstave argumentima, radom i rezultatima, pokušavaju da ga slome stalnim napadima na decu. To je nedopustivo, niko ne sme da koristi decu u političke svrhe.

Napadi, pritisci, pretnje, sve to što stalno i sinhronizovano rade ostaci bivšeg režima, njihovi tajkuni ali i strani centri moći, samo je dokaz da je politika koju vodi predsednik Vučić  u najboljem interesu za građane Srbije. Niti će oni našeg predsednika oslabiti, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije.

Srbija neće zaboraviti bahate tajkune, lopove i preletače, jer koštali su je mnogo i novca i izgubljenih godina. A mafiju, batinaše i kriminalce treba tražiti u njihovim redovima. To je njima prirodno okruženje i dobro društvo, i jedini jezik koji govore a i razumeju.

Građani Srbije to dobro prepoznaju, i da ne može mržnja i laž da zamene i zamagle istinu i rezultate koje predsednik i naša zemlja ostvaruje.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

27 comments on “Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo

 1. Za našu decu

  Predizbornih sloganom zloupotrebljavaju ste našu decu, a sad vaša deca ne smeju da se spomi ju.

  Reply
 2. Pera

  Gradski odbor SNS u Valjevu ne postoji , niti je izabran ???
  Ko ovo piše ???
  Pametnija posla nemaju, nego ovo udvoričko saopđetenje a u Valjevu 100 problema.

  Reply
  1. Slobodan

   Ko god se u politiki razume, zna da kad se raspusti odbor traje poverenistvo, a i malo ste smesni sa tom pricom da li postoji stranka ili ne, a pobedili su vas i imali duplo vise glasova, nego svi vi ostali zajedno.

   Reply
  2. Milan

   To možete samo da se tešite. Dok se vi zamlaćujete činjenicom da su oni u povereništvu ljudi rade pun gas i već sada im ne možete prići a do izbora nećete ni prašinu videti!

   Reply
 3. Sasa

  Sad bar znamo zašto Đilas traži novi nacionalnu tv frekvenciju! On prosto uživa u ovom iživljavanju nad porodicom predsednika. Sramotno ponašanje.

  Reply
 4. Marija

  Niko ne treba da koristi decu u političke svrhe. To su samo očajnički potezi opozicije i tako samo pokazuju njihovu slabost. Za svaku osudu!

  Reply
 5. Zoran

  Kada će nam opozicija shvatiti da su bitku već odavno izgubili, još pre 9 godina?!

  Reply
 6. Zoran

  Dragan Đilas je jedno zlo koje je upropastilo sve što je moglo! Demokratsku stranku je razbio na fronsle! O njegovom ličnom bahaćenju i da ne govorim!

  Reply
 7. Smorcina

  Djilasa namerno protezirate I pravite sebi odgovarajuću opozicionu osobu. Providno i perfidno. Da ste hteli, uhapsili bi ste ga za 600 ili 700 ili 800 miliona evra. Ovako je isuviše jadno i isuviše providno.

  Reply
 8. Miki

  Dr. Radojica inače omiljeni lik u ovom gradu koga svi valjevci vole i za koga imaju samo reči hvale se pridružuje ovom saopštenju

  Reply
 9. Bojana

  Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu postoji, samo što je u statusu povereništva a ne predsedništva, umesto predsednik SNS-a, stoji poverenik. Sve ostalo je isto. I naravno da će stranka da osudjuje svaki vid nasilja.

  Reply
 10. Jelena

  To je povereništvo,što znači da im veruju a i ne moraju, zato i deluju u ilrgaai ko Mirko i Slavko

  Reply
 11. Prilo

  Spin majstori bot masinerije u pokusaju (stranka SSP) na svako saopstenje podseca da gradski odbor SNS nepostoji. Pa postoji prijatelji, znam da i vi znate da postoji ali vesto pokusavate spinovati cinjenicu da vasi politicki idoli ne biraju sredstva da udare na Predsednika. Vec dobro oprobani metod i standardni deo vaseg folklora jeste napadi na predsednikovog sina i to je jasan pokazatelj koliko nisko mozete udarati. Jasno je svima da nemate valjanu politicku argumentaciju, da su vam ciljevi i programi stranke takvi da ih ni Paja patak sa ekpom ne bi podrzao pa jasno udarate ispod pojasa. Nema veze, mi stojicki sve to izdrzavamo, jer sto vise nas vi udarate ispod pojasa to ce biti sladji aperkat koji ce vas stici na sledecim izborima.

  Reply
 12. sin anarhije

  Tuga , beda , jad i cemer …. to je sastav clanova radikalske posasti zvane sns na nivou cele republike, odozgo samo
  dobro nafilovan neprestanim ispiranjem mozga od strane NJIHOVOG velikog vodje jer onih 70 odsto gedjana sto nije izaslo na izbore nije za njega …

  Reply
 13. anti-bot

  koliko su bedni sns botobi,sramota sta se radi,spinuju djilasa i belivuka,a zna se ciji sin je na slikama sa tom ekipom velje,ono malo nevinasce danilo,zato bi vam bilo bolje da cutite botine

  Reply
 14. Bruka

  Slazem se da deca, ma cija bila, moraju biti zasticena od svih vrsta zloupotreba. Ona su svetinja svakog roditelja. Nego, sta cemo sa slucajem “nevidljiva deca”???!!! Ko zavuce ruku u taj projekat? Opet Djilas??!!

  Reply
 15. Miloje Milojevic

  Da li botovi SNS znaju sta je zavrsio od skole mali Danilce, gde je zaposlen, koliko zaradjuje, a koliko trosi i sa kim se druzi…Ko mu je platio put na sv. prvenstvo u fudbalu…Napredno, za nasu decu, a sada su njihova na tapetu…

  Reply
 16. Kajgana

  Gradski odbor u Valjevu postoji naravno … na papiru. I svi moraju da drže telefon u ruci i da se jave na prvo zvono Sekuli i Maloviću kako bi primili ne instrukcije, nego naredjenja. Ako zazvoni dva ili tri puta, biće peglani.
  Pomoćni trener je ionako navikao da prima naredjenja od glavnog trenera i da klima glavom.
  Trenutna garnitura valjevskog SNSa su sve pomoćnici, ili pomoćnici pomoćnika. A ima i po koji ekonom.
  Film u kome mi trenutno živimo je scenario i režija ozbiljno poremećenih “umetnika”.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.