Policija traga za ubicom Valjevke

Za muškarcem za koga se sumnja da je rano jutros ubio svoju bivšu partnerku A. I.(34) raspisana je potraga i policija za njim intezivno traga, saznaje Vamedia.

A.I. je ubijena iz vatrenog oružja jutros u 5.25 minuta, ispred ulaza stambene zgrade u naselju Peti puk gde je živela nekoliko poslednjih meseci sa sinom iz prvog braka, dok njena starija ćerka živi sa svojim ocem. Valjevka koja radi u fabrici „Gorenje“ jutros je pošla na posao u prvu smenu kada ju je, kako saznajemo iz nezvaničnih ali pouzdanih izvora, ispred ulaza zgrade ubica sačekao a onda je na licu mesta usmrtio hicem iz pištolja, posle čega je pobegao u nepoznatom pravcu.

Svedoka zločina nije bilo, ali je jedna komšinica prilikom uviđaja navela da je čula jedan pucanj, a potom videla muškarca kako beži sa lica mesta, ali nije mogla preciznije da ga opiše.

Vamedia, međutim, saznaje da policija osnovano sumnja da je ubica bivši emotivni partner A.I. Reč je o muškarcu protiv kojeg je dva puta podnosila prijave za proganjanje i fizičko nasilje, zbog čega su mi bile izrečene mere zabrane prilaska i komuniciranja, kao i jedna uslovna sudska osuda.

On, inače, kako saznajemo, nije pronađen od jutros na adresama na kojima je prijavljen, tako da je za njim raspisana policijska potraga.

9 comments on “Policija traga za ubicom Valjevke

  1. Ko da je vazno

   Sad citam, pre 2 godine ovaj isti portal je pisao o ovom slucaju! Da je policija radila svoj posao zena bi bila ziva a deca bi imala majku! Stite jedni druge a za gradjane ih bas briga, tuga! Se*em vam se u usta neradnicka i placenicka!

   Reply
 1. Stanko

  Prijavila ga dva puta,on i dalje čuva javni red i mir.Ovako policija čini poštene policajce lošim u očima svih nas.A da treba da počiste svoje dvorište,treba i to odmah.Od ministra pa do pozornika.

  Reply
 2. sin anarhije

  Srbija , obecana zemlja , zemlja blagostanja kako kaze veliki vodj , izdise pod naletom bandi, droge, nasilja, korupcije na svim nivoima i m,edijskog terora , ovo nije nista bice jos gore a pit bulovi ce za 10 godina biti normalni u svakom dvoristu …

  Reply
 3. Strašno

  Kako je glupa žena bila?
  Kako je bolestan muškarac bio?
  Nema hoću, neću, hoću neću…Takvi ljudi ne treba da imaju porodice.
  Tuga i saučešće porodicama i familiji.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.