Lokalni front:Prvi april – Dan grada Valjeva

U znaku 1.aprila Lokalni front Valjevo izdao je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

„Lokalni front Valjevo, na ovaj svečani dan, sa radošću obaveštava sugrađane da je Ministarstvo za zaštitu životne sredine pronašlo sredstva za zamenu kolubarskog lignita kao goriva u energani „Krušika“. Radovi će biti gotovi do jeseni, u isto vreme kada i gas stigne do svakog doma u Valjevu.

Republički javni tužilac podneo je krivičnu prijavu protiv veoma poznatih lica koja su proteklih godina oštetila najveći valjevski kolektiv. Većina osumnjičenih već je obećala da će na račun „Krušika“ vratiti prisvojene evre i dolare.

Fantastični nemački investitor otvorio je svoja vrata Valjevcima željnim posla. Zbog nedovoljnog broja prijavljenih nude se prosečne mesečne zarade od 5 hiljada evra.

Gradonačelnik, g. Lazar Gojković, naložio je budžetskoj inspekciji da proveri za koliko su bivši gradski funkcioneri oštetili budžet grada i od njih zatražio da ta sredstva hitno vrate građanima Valjeva.

Prvi april 2021. ostaće zauvek jedan od najsvetlijih datuma u istoriji borbe protiv korupcije: od danas će konkretno, u primenu ući sve mere propisane Lokalnim antikorupcijskim planom!

Građani Valjeva će sada konačno znati i čime se truju udišući vazduh, i to iz sata u sat. Valjevo će zasijati kao Pariz zahvaljujući bogatim nalazištima litijuma, čiju su eksploataciju građani željno iščekivali decenijama.

Najzad, odbornici sa liste Srpske napredne stranke, g. Vitorović i g. Rstić javno su se izvinili odborniku Lokalnog fronta, g.Radoviću…

Zbog ovakvih, značajnih događaja, ali i mnogih drugih koje nismo pomenuli, Lokalni front Valjevo predlaže Skupštini grada da 1. april proglasi za Dan grada Valjeva i toga dana, svake godine, dodeljuje nagradu za najneverovatnije obećanje stranaka na vlasti.

Lokalni front Valjevo“

10 comments on “Lokalni front:Prvi april – Dan grada Valjeva

 1. Jovana P

  Pa ko će drugi da se oglasi prvog aprila nego li Lokalni front! Stvarno ste šala od ljudi. A ono šta radite je zaista jedan vic, i to malo gluplji.

  Reply
 2. super flush royal

  Ovom prvoaprilskom spisku treba dodati i besplatno kupanje na bazenima u Petnici. I to su bivsi radikali obecavali i ispunili. Srecan nam prvi april!

  Reply
 3. Taki

  Dovitljivo. Međutim, verujem da će doći i taj dan kada će LF pohvaliti dobro urađen posao gradskog rukovodstva i oko zagađenja i oko Krušika i oko investicija.

  Reply
 4. osam

  Hehehe, svaka čast na koordinaciji botovi. Tri komentara za 4 minuta!? izgleda pritisle vas gazde da opravdate kintu. Lepo, samo nek se radi. Gospodin SFR malo kasni, tad valjda počinje šihta u državnoj službi. No-no, gospodine SFR, odbiće vam se od sendviča.

  Mada ja ipak mislim da vam je malo frkica. Voz kreće, a vi ostaste na peronu, da mašete maramicom. Samo vi očitavajte vazduh, korisno je.

  Reply
 5. sin anarhije

  Valjevu je svaki dan prvi april vec decenijama , zato se uzjogunio veliki vodj i obecava kule i gradove , posto ce uskoro izgubiti ceo grad kao glasacku masu , sem naravno izlapelih penziosa …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.