Četiri zanteresovana za novu industrijsku zonu u Mionici

Nova industrijska zona opštine Mionica postaje mamac za investitore. U opštini Mionica se vode učestali razgovori sa predstavnicima domaćih i inostranih kompanija koje su izrazile spremnost da investiraju novac u Mionicu i otvore nova radna mesta.

Na adresu lokalne samouprave u Mionici stigla su četiri pisma o namerama firmi da ulože novac u izgradnju i razvoj pogona u Novoj industrijskoj zoni.  Potencijalni investitori u mioničku zonu navode da ih privlači poslovni ambijent, profesionalne usluge za početak poslovanja, komunalna i energetska infrastruktura, obrazovani i vredni ljudi i visoka lokalna kultura.

Ozbiljna i planska ulaganja države u infrastrukturu su omogućila da projekti lokalnih samouprava kao što je Nova industrijska zona u Mionici dobiju na značaju. Višegodišnji ciklus ulaganja u planove i projektovanja je pri kraju, i siguran sam da ćemo do kraja godine imati konkretne radove na terenu, a da će pogoni u Novoj zoni postati ekonomski motor naše opštine. – istakao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Neposredna blizina pruge Beograd – Bar, i nova perspektiva koju će privrednicima pružiti brza saobraćajnica Nepričava – Valjevo koja Mionicu povezuje sa auto-putem Miloš Veliki, važan su dodatni razlog za interesovanje za novu industrijsku zonu.

Opština Mionica

2 comments on “Četiri zanteresovana za novu industrijsku zonu u Mionici

  1. Tako treba

    Gde je Valjevo pitajte bivse rukovodstvo i one koji su ih tu postavili (i ostavili da rade sta hoce) pre 4 godine. I sve one koji su ih glasali. Trazili smo, pa neka nam bude!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.