Uhapšeni organizatori žurke u „Oazi 34“

U zajedničkoj akciji valjevske policije i komunalne milicije sinoć na otkrivenoj privatnoj žurci uhapšene 2 osobe dok je protiv 35 lica napisana prekršajna prijava.

Odlukom Kriznog štaba Srbije svim ugostiteljskim  objektima zabranjen je rad do ovog jutra u 6 h. Kontrolu odluke u Valjevu vršili su inspekcijski organi, komunalna milicija i valjevska policija. Kako Vamedia saznaje  krorona žurka otkrivena je u kafiću „Oza 34“ , a u objektu je u trenutku kontrole zatečeno 37 lica .

Valjevska policija uhapsila je tom prilikom organizatore žurke Beograđanina A.Č. (34) i  Valjevku A.G. (21). Pored muzike uživo, na korona partiju se uživalo i u lakim drogama, jer je pretresom pronađeno 3 paketića amfetamina i po jedna cigareta i salveta u kojoj je bila marihuana.

Protiv pet gostiju policija je podnela prekršajne prijave zbog neposedovanja lične karte, a jedan od njih, s obzirom da je uvidom u evidenciju Prekršajnog suda evidentiran kao osuđen, odmah je sproveden na izdržavanje zatvorske kazne.

Nakon privođenja osnovnom tužiocu u Valjevu, organizatori žurke su dobili krivične, dok je protiv 35 gostiju podnee prekršajne prijave na osnovu kršenja zakona o zaštiti stanovništva protiv zaraznih bolesti.

4 comments on “Uhapšeni organizatori žurke u „Oazi 34“

  1. sabi

    Pa i nije ih bilo mnogo, mozda ih vise bude u crkvama, a mozda u tim ugostiteljskim objektima postoje ambilife ruski preciscivac vazduha, ubija bakterije i viruse i upija duvanski dim, samim tim ublazava citavu situaciju, ali pravila su pravila, valjda ce i ovome doci kraj.

    Reply
  2. Sin anarhije

    Na skupovima tipa proslava novakove 311- te nedelje na prvom mestu ATP liste bilo ih mnogo vise , bez obzira sto su napolju , ali zakon odavno nije isti za sve , kao sto jedna pravila vaze u drzavi Beograd , a ostala u provinciji Srbiji , to svi znaju i cute kao zaliveni , a veliki vodja radi sta mu se prohte u datom trenutku … Novakova 311-ta nedelja inace nije nista zvanicno , za to se ne dobijaju poeni , pare i to niko u svetu nije konstatovao , ali zato je ovde u drzavi Beograd od toga napravljena zabava za siromasne mase da se opuste u vreme borbe sa nevidljivim neprijateljem ….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.