Predsednik opštine Mionica podržao predsednika Vučića u borbi protiv mafije

Predsednik opštine Mionica Boban Janković podržao je borbu državnih organa protiv organizovanog kriminala i pozvao istražne organe da utvrde ko je prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pripremao atentat na njega.

– Pobeda nad organizovanim kriminalom je prioritet države. Svake lokalne samouprave. Svakog građanina. Svakog čoveka. Organizovani kriminal ne sme i ne može usporiti reforme i ekonomski rast Srbije. Ne sme zaustaviti rast plata i penzija. Predsednik Aleksandar Vučić uspeo je da iz pepela podigne Srbiju među najuspešnije evropske ekonomije, i zato se našao na udaru mafije. Sprega kriminala, tajkuna, političkih i bezbednosnih struktura želi slabu Srbiju, neuspešnu Srbiju, ekonomski poraženu Srbiju, jer je ona onda njihov plen. A građani njihovi taoci. Zato Srbija mora pobediti. Predsednik Vučić i Ministarstvo unutrašnjih poslova moraju dobiti apsolutnu podršku u ovoj borbi za stabilnu, uspešnu, bezbednu Srbiju i bolju budućnost – rekao je Boban Janković predsednik opštine Mionica.

Мионица, 20. март 2021. године

7 comments on “Predsednik opštine Mionica podržao predsednika Vučića u borbi protiv mafije

 1. Ivan Valjevski

  Ako Vučić hoće da se iskreno bori protiv kriminala, mora da krene od svog najbližeg okruženja. Tu je skoncentrisan najveći kriminal. Ovi sada pohapšeni su “vojnici izvšioci”, a “oficiri naredbodavci” sede uz skute AV.

  Reply
 2. Ivan

  Opusti se covece,radi svoj posao,Ima ko treba da razmislja o takvim stvarima. Nikada mi nece biti jadna I jasna potreba kod Srba da se bezcinicno uvlace u tamo neke stvari pojedincima….

  Reply
 3. Mladen

  Trebao je da mu pozajmi majicu onaj bivsi mesrecni ministar djordjevic a danas uspesni direktor Poste,sa likom I delom vodje I brata,uz slogan “Predaja nije opcija”. Bobane,Bobane…neces dobiti milione!

  Reply
 4. Duplo golo

  Eve bobise,sile od ixana tako se to radi moji zemljaci,jedno oko ka Bg a drugo ka ubu.Naucite nesto vi koji se akate oko grada tj pokusavate da …Svetao primer je je na desetak km od Valjeva u liku i delu gsn Jankovica,posle se cudite sto vam dovode iz Bogatica,St reke,Tubica strucnjake e pa neka ih ..

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.