Komunalci zatekli žurku u iznajmljenom stanu

Reagujući po prijavi gradjana komunalna milicija sinoć je zatekla proslavu u iznajmljenom stanu . Organizatorima slede krivične prijave , a prisutnima kazne za nepoštovanje epidemioloških mera.

U toku jučerašnjeg dana po saznanjima Vamedie, svi ugostiteljski objekti i trgovine , mimo trgovina prehranom kojima je rad dozvoljen, nisu radili, tako da kršenja mera Kriznog štaba koje su na snazi ovog vikenda nije bilo.

Ipak, komunalnoj miliciji sinoć je od strane gradjana pijavljena buka i okupljanje. Izlaskom na lice mesta, komunalci su u iznajmljenom stanu zatekli proslavu. Organizatori žurke bili su momak i devojka  dok je u samom stanu bilo prisutno 15-tak osoba. Shodno važećem zakonu o kršenju epidemioloških mera obavešten je tužilac . Kako saznajemo organizatorima slede krivične prijave dok su prisutnima izrečene novčane kazne za kršenje epidemioloških mera.

Kako u Valjevu postoji samo jedan hotel, poslednjih godina svi koji u Valjevo dolaze koriste mogućnost iznajmljivanja stana na dan pa je tako trenutno u ponudi više od 60 stanova. Upravo ovakve stanove mladi u Valjevu prepoznali su kao mogućnost za iznajmljivanje prostora za žurke, proslave i okupljanja. O problemima sa kojima se susreću izdavaoci stambenih jedinica Vamedia je već izveštavala. Zabeleženi su slučajevi nanošenja materijalne štete, ali i slučajeva u kojima je po prijavama reagovala i komunalna milicija i valjevska policija.

Ovog vikenda, do ponedeljka ujutro u 6h , odlukom Kriznog štaba Srbije mogu raditi samo prehrambene prodavnice, apoteke i pumpe. Ranijom odlukom zabranjeno je okupljanje više od 5 osoba.  

3 comments on “Komunalci zatekli žurku u iznajmljenom stanu

  1. Robot

    Čistili bi oni meni ulice, parkove, trotoare kao društveno koristan rad i tako lepo utrošili višak energije. Nikakve druge kazne. Pa oni se plaše fizičkog rada. Kud ćeš bolje kazne. Još je bolje sto im tate i mame ne mogu to odraditi umesto njih kao sto mogu platiti kaznu.

    Reply
  2. sin anarhije

    Ako su ti prljavi trotoari i parkovi , idi pa ih cisti sam ili u drustvu sebi bliskih osoba , t j ako zivis u zgradi to ti je i moralna obaveza … za razliku od tebe , imam ogromno dvoriste uvek sredjeno , a gde ce moje dete u slobodno vreme, ne zanima ni velikog vodju ni tebe koji poltronski ponavljas njegove i njihove otrcane fraze praveci jos vecu paniku medju ovom ionako sludjenom narodu ….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.