Podela auto-sedišta

      6 коментара на Podela auto-sedišta

Grad Valjevo je u okviru aktivnosti Saveta za unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima grada Valjeva, nabavio 1000 auto-sedišta koja će biti podeljena deci rođenoj od 18. aprila 2019. godine. Telefonom će biti obavešteni svi koji imaju pravo na auto-sedište o terminu kada da dođu i da ga preuzmu.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković će danas (sreda, 3. februar) u 12 časova ispred Velike sale Skupštine grada Valjeva podeliti prva auto-sedišta za petoro dece rođene od 18. aprila 2019. godine. Na ovaj način će početi raspodela auto-sedišta, koja će se odvijati narednih dana. U okviru preventivno-promotivnih aktivnosti na unapređenju bezbednosti u saobraćaju, grad Valjevo nastavlja sa nabavkom i podelom auto-sedišta za decu. Za ovu nabavku je izdvojeno skoro pet miliona dinara iz budžeta grada Valjeva

6 comments on “Podela auto-sedišta

 1. Милош Марјановић

  Лепо. Може ли неко да каже да ли сседишта која су родитељи набавили одмах када се дете родило и даље служе сврси или су морали за ове две године да купе друго седиште? Мало ми нелогично да се добијају седишта тек после две године. Једино сад ова седишта добијена одмах на огласе…

  Reply
  1. I tako...

   Sedista su do 36 kg. Tesko da roditelji kupe prvo sediste do te kilaze. A deca moraju vise godina da se voze u sedistu. Malo manje zlobe, moze grad mnogo bolje ali na zalost tako je kako je.

   Reply
 2. Taki

  Naš narod je poslovično neodgovoran kada se radi o bezbednosti u saobraćaju. Nama treba da uđe u mišićnu memoriju da vežemo pojas kad uđemo u auto, bez obzira da li sedimo napred ili pozadi, da ne držimo mobilni dok vozimo, da ne vozimo decu napred. Zato mi je drago da čujem da Grad ipak radi nešto lepo i pomaže roditeljima da pruže zaštitu svojoj deci. Ovo treba i ubuduće redovno da se sprovodi.

  Reply
 3. Igor

  Cenim ovaj gest gradskih vlasti i doprinos bezbednosti. Za roditelje i njihovu decu će puno značiti.

  Reply
 4. creator

  Koliko se dobija po bicikli , mi smo ugrozena vrsta pored ovih divljaka za volanom !

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.